Doe mee: onderzoek onder hockeyers en hockeyliefhebbers

De KNHB streeft naar een leven lang hockey. Toch is op basis van het ledenbestand geconcludeerd dat de uitstroom onder de doelgroep 25-45 jaar groot is. De bond is daarom een diepgaand onderzoek gestart naar de redenen van uitstroom en vraagt jullie hulp

Om aansluiting te houden op de behoefte van de leden en betrokkenen is het essentieel om het (hockey)aanbod te blijven ontwikkelen. Allemaal met als doel om mensen langer verbonden te houden aan de hockeysport. De bond is benieuwd naar de wensen en behoeften van hockeyers, ex-hockeyers en hockeyers die tijdelijk niet lid zijn geweest op die leeftijd.

Vul de enquête in en maak kans op kaarten voor het Nederlands elftal. Op de website van de KNHB vind je meer informatie over het onderzoek.

Veteranen 35+ winnen goud in 2017

 


8 Reacties

 1. annemarie-brouwer

  Lukt niet om in te vullen, kan laatste vraag op blz niet invullen, balk van privacy statement blijft ervoor hangen op mijn mobiel.

 2. tillemans

  Bijzonder, op bondmeetings Midden Nederland hier meerdere malen over gehad, na laatste in 2017 (geloof ik) nooit meer wat vernomen van de Bond. Wat daar toen mede op tafel is gekomen dat veel teams als team willen schuiven in of leeftijdscategorie (van senioren naar veteranen bijvoorbeeld) of als oud studententeam naar een andere club en niet individueel. Maar dan dient men volgens de regels in laagste klasse te beginnen, waarvoor men past als team en dan over andere opties gaat nadenken, dus ook andere sporten. Bond zou nadenken over opties, helaas geen meetings meer gehad en geen feedback ontvangen.

  1. jappiekrekel

   KNHB is best Goed bezig, mag wel allemaal wat Transparanter..

 3. slbal

  KNHB streeft naar een leven lang hockey.... Leuke eerste zin. Ik heb het al eerder gemeld hier; Een heel goed voorbeeld zijn de masters(35-60) en de grandmasters(60+), zeg het Nederlands team voor 35+, 40+,45+,50+,55+ en 60+ en ouder. Wat doet de bond voor hen? Welgeteld niets! Geen ondersteuning met WK’s of EK’s met kleding of eventueel sponsoring. Ze vertegenwoordigen Nederland, spelen op officiële toernooien onder de vlag van de FIH en krijgen gewoon interlands achter hun naam! Neem aan dat je als bond best trots bent op die groep fanatieke spelers en speelsters. Afgelopen WK in Barcelona stond er niets op hockey.nl. Vragen voor speelsters(40+)voor aankomende WK indoor in Hong Kong komen niet op hockey.nl. Alles moeten de masters zelf regelen. Misschien is het een leuk/goed idee dat de bond eens trots wordt op en iets gaat doen voor de nationale master teams, die Nederland goed vertegenwoordigen. Op de toernooien. Al zou het gaan om de contacten van de bond te delen, zodat de masters niet voor alles 100% moeten betalen(vluchten, hotels, kleding, toernooigeld....). Een leven lang hockey..... masters doen het, wanneer gaat de bond dat eens zien?

 4. slbal

  En bovenstaande foto, van de 9 teams die deelnamen in de verschillende categorieën , zijn er in 2017 7 eerste geworden! En alleen 35+(poule van 3 destijds) wordt steeds genoemd🤔. De rest had vele tegenstanders meer!

 5. jappiekrekel

  Maar beste lezers... de leden dat zijn wij ergo als de leden de Clubs wakker schudden en die kwijten zich ook van hun taak en verantwoordelijkheid.. dan gaat t misschien wat worden.. zo niet dan gaat het gezapig zo door.

 6. wil-dielis

  Ik hoop dat de KNHB zich in de toekomst ook gaat bezighouden met Masters en ‘60 plussers’ (Grand Masters).

 7. natalia-lisa

  Ik heb hem ingevuld! Was mooi om te doen!


Wat vind jij? Praat mee...