Nieuwe features checken? Word tester van de hockey.nl-app

Wil jij als eerste de nieuwste functionaliteiten in de hockey.nl-app testen, nog voor de rest van hockeyfans ermee kan werken? Meld je dan aan als tester van de app. Hieronder staat hoe je dat simpel zelf kunt doen.

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan het nieuwe Match Center. We zijn bezig de laatste bugs in de hockey.nl-app plat te slaan, zodat je nog beter en gemakkelijker jouw favoriete teams kunt volgen. Maar daarmee zijn we nog niet klaar. We willen de functionaliteiten in de app graag uitbreiden, maar niet voordat we ze grondig hebben getest. Daar hebben we jou voor nodig.

Wat je moet doen, lees je hieronder. Let op: de onderstaande instructies kun je het beste volgen op je smartphone. Het testprogramma geldt niet voor de website van hockey.nl. Er zijn aparte apps voor Android en iOS.

Google/Android

Ga naar de hockey.nl app in de Play Store.
Als je naar beneden scrollt, staat daar ‘Deelnemen aan het bètaprogramma’. Klik hier op de button ‘Deelnemen’.
De app wordt automatisch bijgewerkt naar de laatste bètaversie.
Als je niet meer wilt deelnemen aan het bètaprogramma kun je altijd naar de Play Store gaan en het bètaprogramma verlaten.

Apple/iOS

Zet de TestFlight app op je iPhone.
Klik op je telefoon op deze link en druk op ‘Start Testing’.
De TestFlight app opent.
Druk op Accepteer. Klik op ‘Installeer’ om de hockey.nl-app te installeren.
De hockey.nl-app wordt automatisch bijgewerkt naar de laatste bètaversie.
Wil je niet meer deelnemen aan het bètaprogramma? Verwijder de app en ga naar de App Store installeer de hockey.nl-app.

Beginnen met testen

Als er een nieuwe versie van de app om te testen is, wordt die automatisch geïnstalleerd. Je krijgt een melding als je app is bijgewerkt, inclusief een omschrijving van de update.

Hieronder een voorbeeld:
In deze versie hebben we het volgen van competities toegevoegd. Volg de Hoofdklasse en laat ons weten wat je ervan vindt.

Feedback sturen

Feedback kun je op verschillende manier geven.

iOS

Druk op de ‘Stuur bètafeedback’ in de TestFlight app. Maak een screenshot, druk op delen en selecteer ‘Deel bètafeedback’.
Je kunt je bevindingen ook altijd mailen naar knhb@appmanschap.nl.

Android

Omschrijf je bevindingen zo goed mogelijk en maak eventueel een screenshot. Stuur de informatie in een mail met je opmerkingen naar knhb@appmanschap.nl.


Wat vind jij? Praat mee...