Patrick Ton (KZ) maakt Auping Doelpunt van de Week

Patrick Ton van Klein Zwitserland Heren 1 heeft het Doelpunt van de Week gewonnen. Gefeliciteerd Patrick! Met liefst 46,9 procent van de stemmen blijft hij Elize Dashorst (Pinoke MB1) en Romee Corver (Hurley MA1) ruim voor. Eigenlijk was kiezen weer ondoenlijk, omdat we weer vier pareltjes hebben gezien. 

Met een onmogelijke lob weet Patrick de keeper van Pollux te verschalken. Patrick raakt de bal uit de stuit, waarna de bal mooi over de doelman wordt gewerkt. De keeper van Pollux lijkt te protesteren dat de bal van buiten de cirkel wordt aangeraakt, maar dat mag niet baten. Het is ook onduidelijk te zien of de bal binnen of buiten de cirkel wordt geraakt, maar het maakt wat ons betreft niet uit: het is een beauty!

Bekijk hier alle goals nog eens.

Vergeet niet dit weekend de camera’s weer aan te zetten! Wij kijken nu alweer uit naar de mooie goals die jullie in gaan sturen.

Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars selecteert de redactie van hockey.nl eind van het seizoen samen met Auping en 2 internationals een Top 5. Dan is het aan jullie om te bepalen wie de winnaar wordt en kan er gestemd worden op het Doelpunt van het Jaar! De maker van het Doelpunt van het Jaar wint een mooie prijs: een bed van Auping ter waarde van €2500,00!

Screenshot_20161125-115250

Wat vind jij? Praat mee...