Top vijf: De populairste social media berichten van 2018

Een jaar vol hockey is een jaar vol hockey.nl. In de laatste twee weken van 2018 blikken we elke dag terug op de vijf populairste, mooiste en opmerkelijkste momenten van dit jaar. Vandaag blikken we terug op vijf populairste social media berichten op Instagram en Facebook. 

1. De Oranje Heren winnen de halve finale op het WK tegen Australië

Tijdens een fantastische halve finale op het WK maakte onze fotograaf Koen Suyk deze mooie beelden van de Oranje Heren. Wat een ontlading na de overwinning!

2. Walking Hockey

Wel hockeyen, maar niet rennen. Actieve ouderen kunnen op deze manier blijven hockeyen en hun sociale contacten onderhouden. Walking Hockey is, zoals de naam al zegt, hockey maar dan lopend.

3. Maartje Paumen stopt met hockey

Dit jaar stopte Maartje Paumen met hockey. Toch ging de voormalig strafcornerspecialiste niet verloren voor de sport. Sinds dit seizoen is Paumen assistent-coach bij de dames van MOP.

4. De ongemakken van een keeper

Iedereen herkent ze wel, de ongemakken van een keeper. Of je nu zelf keeper bent, je teamgenoot of je broer, zusje, dochter of zoon. Op Facebook leverde dit een hoop reacties op.

5. Speler van het Weekend

Wekelijks nomineert de redactie van hockey.nl vijf speelsters of spelers van het weekend. Volgers op Instagram kunnen stemmen op hun favoriet. Uiteindelijk mondt de stemming uit in de Speler van het Weekend. Dit keer was het Eva de Goede, die drie keer scoorde voor haar ploeg Amsterdam.

 


Wat vind jij? Praat mee...