Wouter Swaerdens winnaar hockey.nl Nieuwsquiz 2019

De winnaar van de hockey.nl Nieuwsquiz 2019 is bekend. Wouter Swaerdens is bij de noodzakelijke loting als winnaar uit de bus gekomen. Hij is een van de 9 deelnemers die alle 30 vragen uit de Nieuwquiz goed had beantwoord. Hij ontvangt vier kaarten voor een FIH Pro League-thuiswedstrijd van Oranje naar keuze plus een adidas Oranje-shirt met de naam van zijn favoriete Oranje-speler.

De tweede plaats is, ook na loting, een prooi geworden voor Koen Schuiling. Hij krijgt twee kaarten voor een Pro League-thuiswedstrijd van Oranje naar keuze.

Aan de hockey.nl Nieuwsquiz, die voor de derde keer werd gehouden, deden bijna zeshonderd mensen mee. Waar vorig jaar 44 deelnemers alle vragen goed hadden beantwoord, was dat aantal met 9 nu een stuk lager. 

Goede antwoorden

Wij danken jullie voor het meedoen aan de hockey.nl Nieuwsquiz 2019. Vanzelfsprekend zijn we jullie nog de goede antwoorden van de Nieuwsquiz verschuldigd. Die vind je hieronder. (Als je in de hockey.nl-app zit, ga dan naar de mobiele site om de antwoorden te kunnen zien.) Houd hockey.nl dit jaar weer goed in de gaten, want aan het einde van dit jaar volgt de hockey.nl Nieuwsquiz 2020.
Wat vind jij? Praat mee...