NOS bij kraker uit Tulp Hoofdklasse tussen Oranje-Rood en KZ

De NOS brengt zondag een samenvatting van de topper tussen Oranje-Rood en Klein Zwitserland in de Tulp Hoofdklasse Heren. Een strijd tussen de huidige nummers vier en vijf van de ranglijst. Deze twee ploegen zijn nog volop verwikkeld in de strijd om tickets voor de play-offs om de landstitel.

In de zes onderlinge ontmoetingen tot nu toe bleven de Eindhovenaren telkens ongeslagen: na een 1-1 in 2018 volgden vijf opeenvolgende zeges voor Oranje-Rood. Bij die laatste vijf wedstrijden vielen in totaal 31 doelpunten. We zijn benieuwd of het zondag weer zo’n doelpuntenfestijn wordt.

Hockey.nl langs de lijn

De redacteuren van hockey.nl zijn zondag ook aanwezig bij de vrouwen van Kampong die het opnemen tegen Hurley en de mannen van Oranje-Rood. In Eindhoven staan we ook langs de lijn bij de vrouwen van Oranje-Rood, die tegen HGC eindelijk hun eerste thuiszege van het seizoen willen boeken. Verder volgen we in onze liveblogs van de beide Hoofdklassen alle ontwikkelingen op de elf velden, aangezien de wedstrijd tussen SCHC en Pinoké is afgelast vanwege te veel coronagevallen bij de thuisploeg. Zondagavond brengen we op de site alle hoogtepunten uit de gespeelde wedstrijden.

In de Promotieklasse gaat onze speciale aandacht zondag uit naar Nijmegen-HDM bij de mannen. Nijmegen bezet na elf speelronden de vijfde plaats, terwijl HDM tweede staat. De achterstand op koploper Schaerweijde bedraagt twee punten.


Wat vind jij? Praat mee...