Zoek je nieuwe teamgenoten? Doe een oproep via hockey.nl

Veel hockeyteams zijn druk met de samenstelling voor komend seizoen. Vanaf begin september hopen we allemaal weer lekker competitie te kunnen spelen, maar dan is het wel handig dat je die veel scorende spits, die gezellige rechtsachter en betrouwbare doelman in je team hebt. Wij merken dat de nood aan nieuwe spelers hoger is dan normaal door corona en bieden jouw team daarom de mogelijkheid om op hockey.nl een oproep te plaatsen.

Dat kan natuurlijk via de vacaturebank op onze site, waar deze dagen de verzoeken voor nieuwe spelers, trainers en technisch kader binnenstromen. We voegen daar voor de komende periode een extra mogelijkheid aan toe: een oproep prominent op de site, app en social media-kanalen van hockey.nl.

Daar moet je natuurlijk wel wat voor doen. In de eerste plaats ook een oproep plaatsen in onze vacaturebank, maar daarnaast ook een originele tekst, video of visual aanleveren. Alleen de oproepen die er echt uitspringen, geven we een plek op onze kanalen. Dus pak die camera en laat zien waarom nieuwe spelers zich bij jullie moeten aanmelden. Wat maakt jullie team uniek en onderscheidend?

Stuur je oproep naar redactie@hockey.nl, via Facebook, Instagram of ons whatsapp-nummer 06-57862503.

Actievoorwaarden

  • Zet in de oproep duidelijk waar eventuele nieuwe leden zich kunnen melden. hockey.nl plaatst oproepen, maar stuurt niet de gegevens van kandidaatleden door.
  • Houd de coronaregels in acht bij het maken van bijvoorbeeld foto’s en video’s.
  • Deelname is voor alle seniorenteams, van topteams tot veteranen.
  • De actie loopt tot de start van het EK op 4 juni.
  • De redactie beslist welke oproepen worden geplaatst.
  • De inzender moet ook een oproep in vacaturebank zetten.

 

 


Wat vind jij? Praat mee...