Auping Actie van de Week: 7 en 8 november

We zijn weer terug! Alle jeugd mag onderling nog partijen spelen, en dat betekent dat er nog steeds heerlijke goals, acties of reddingen gemaakt kunnen worden! Dit weekend hielden we voor het eerst de Auping Actie van de Week. Het werkt hetzelfde als het Auping Doelpunt van de Week. Je stuurt je lekkerste goal, actie of redding in, de redactie van hockey.nl kiest de vijf lekkerste uit, en uit die top 5 kan iedereen stemmen. 

De genomineerden van deze week zijn: Ties Nolte van HBS JA1, Floris Klaassens van Delta Venlo JC1, Joep van Ravenstein van Rood Wit JD1, Steijn Luijstenburg van Warande JB1 en Benk Hagendoorn van Victoria JC1.

Wie maakt de mooiste en wordt de volgende weekwinnaar van het seizoen 2020/2021? Breng je stem uit op hockey.nl/doelpuntvdweek.

 

 • Wie maakt de Auping Actie van de Week?

  Je hebt al op deze poll gestemd.

  Auping Actie van de Week: 7 en 8 november  Ophalen van gegevens

Auping Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars wordt met jullie hulp aan het eind van het seizoen het meest spectaculaire doelpunt gekozen. De maker van het Auping Doelpunt van het jaar 2020/2021 wint niet alleen de eer, maar ook een mooie prijs: een Auping bed ter waarde van 2500 euro.

Deze actie wordt medemogelijk gemaakt door Auping. Sponsor van de rust.


4 Reacties

 1. sven-v

  Aan de beelden te zien zijn video 3 en 4 qua naam omgewisseld.

 2. opleidenkey

  Ik moet eerlijk toegeven dat er toch leuke doelpunten en acties bij zitten...😃

  1. sven-v

   Heel sportief! :)

 3. Avdd

  Mooie goals en actie van de keeper! Maar de meeste zijn gemaakt door jongens tegen meisjes.


Wat vind jij? Praat mee...