Auping Doelpunt van de Week: 14 en 15 december 2019

Het is weer dinsdag dus het is tijd voor een nieuwe ‘Doelpunt van de Week’! Uit alle inzendingen hebben we deze week weer vijf heerlijke goals geselecteerd die meedingen naar de titel van ‘Auping Doelpunt van de Week’. De genomineerden deze week zijn: Koen Vorderman uit hdm JB1, Tessa Wouters uit Eemvallei MC1, Ezra Pijl uit Deventer JC1, Alexia Hiemstra uit MA3 van Qui Vive en tot slot Freek Schellekens van HOD H1. 

Wie maakt de mooiste en wordt de volgende weekwinnaar van het seizoen 2019-2020? Breng je stem uit op hockey.nl/doelpuntvdweek.

Let op! Maak jij dit weekend een pareltje van een goal in de zaal? Stuur ‘m dan naar ons op. Voor dinsdag 09:00 naar redactie@hockey.nl, of via whats-app (0657862503) of Facebook Messenger (@hockeynl).  Wie weet zit jij dan volgende bij de vijf genomineerden. Succes!

Auping Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars wordt met jullie hulp aan het eind van het seizoen het meest spectaculaire doelpunt gekozen. De maker van het Auping Doelpunt van het Jaar 2019/2020 wint niet alleen de eer, maar ook een mooie prijs: een Auping bed ter waarde van 2500 euro.

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Auping. Sponsor van de rust. 


3 Reacties

  1. Tijme van Putten

    Sowieso de laatste! het is niet voor niet Auping doelpunt van de Freek!

  2. mennoboermans

    Lekker koen!

  3. PeterMontijn

    Idd bizar mooie goal van die Koen V zeg


Wat vind jij? Praat mee...