Auping Doelpunt van de Week: 19 en 20 september

Er zaten deze week weer onwijs heerlijke treffers tussen, en uit alle inzendingen hebben we deze week weer vijf fantastische doelpunten geselecteerd die meedingen naar de titel van ‘Auping Doelpunt van de Week’. De genomineerden van deze week zijn Noor Weijenberg van Nijmegen MA1, Pepijn Boots van Delta Venlo JC1, Nathalie Tijssen van HCAS Dames 1, Tijn Zwager van Athena JA1 en Wouter van Battum van Apeliotes Heren 1. 

Wie maakt de mooiste en wordt de volgende weekwinnaar van het seizoen 2020/2021? Breng je stem uit op hockey.nl/doelpuntvdweek.

 • Wie maakt het Auping doelpunt van de Week?

  Je hebt al op deze poll gestemd.

  Auping Doelpunt van de Week: 19 en 20 september  Ophalen van gegevens

Auping Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars wordt met jullie hulp aan het eind van het seizoen het meest spectaculaire doelpunt gekozen. De maker van het Auping Doelpunt van het jaar 2020/2021 wint niet alleen de eer, maar ook een mooie prijs: een Auping bed ter waarde van 2500 euro.

Deze actie wordt medemogelijk gemaakt door Auping. Sponsor van de rust.


2 Reacties

 1. sven-v

  Misschien overwegen om strafcorners niet meer mee te nemen. Hoe lekker de corner er ook in zit, dit is niet bijzonder genoeg voor een doelpunt van de week. Er worden zoveel strafcorners genomen elke week, dat er misschien wel tientallen van dit soort doelpunten per week vallen. Oh ja, de 1e uitloop lijkt het halverwege op te geven. Misschien iemand laten lopen die meer druk durft te geven op de sleper... Mijn keuze: 1. Mooie combo: eerste heerlijk vrij maken onder druk en dan subliem afgemaakt.

 2. elmosquito

  Beetje vreemd dat de wereldgoal van Joep ‘De Mug’ de Natris niet bij dit lijstje staat?🤷🏼‍♂️🦟


Wat vind jij? Praat mee...