Auping Doelpunt van de Week: 23 en 24 november

Het is weer dinsdag dus het is tijd voor een nieuwe ‘Doelpunt van de Week’! Uit alle inzendingen hebben we deze week weer vijf heerlijke goals geselecteerd die meedingen naar de titel van ‘Auping Doelpunt van de Week’. De genomineerden deze week zijn: Lot Platteel uit Apeldoorn D1, Sophie Thoolen uit MC1 van Pinoké, Nils Verhoeven uit Eindhoven JA1, Michael van de Giesen uit H1 van Kromhouters en tot slot Bas de Nier uit Oosterbeek H1. 

Wie maakt de mooiste en wordt de volgende weekwinnaar van het seizoen 2019-2020? Breng je stem uit op hockey.nl/doelpuntvdweek.

Let op! Dit is de laatste veldeditie van 2019, maar niet getreurd. We starten vanaf volgende week met Doelpunt van de Week in de zaal. Dus maak jij dit weekend een pareltje van een goal? Stuur ‘m dan naar ons op. Voor dinsdag 09:00 naar redactie@hockey.nl, of via whats-app (0657862503) of Facebook Messenger (@hockeynl).  Wie weet zit jij dan volgende bij de vijf genomineerden. Succes!

Auping Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars wordt met jullie hulp aan het eind van het seizoen het meest spectaculaire doelpunt gekozen. De maker van het Auping Doelpunt van het Jaar 2019/2020 wint niet alleen de eer, maar ook een mooie prijs: een Auping bed ter waarde van 2500 euro.

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Auping. Sponsor van de rust. 


7 Reacties

 1. francakh

  Kunnen we dat soort shootouts met hooghouden afschaffen. Dat heeft te weinig met hockey te maken.

  1. pjklaassen

   Want?

 2. YvoStegers

  Nee fh jou reactie heeft lekker veel inhoud en onderbouwing. Het hoort bij het spel en is toegestaan. Kan je net zo goed de hele shootout afschaffen

  1. francakh

   Totaal oneens. Ik vind een shootout mooi, veel mooier dan strafballen maar als de aanvaller de bal op de stick “geplakt” houdt als het ware, kun je als keeper zeer weinig zonder een overtreding te begaan. Ik zie het meer als truc van de aanvaller zonder dat de keepster een eerlijke kans krijgt om te verdedigen, in tegenstelling tot een meer traditionele shootout, waar het echt een strijd is tussen de keeper en aanvaller. Ik begrijp dat het toegestaan is (helaas naar mijn mening), ik vind de techniek knap maar niet gepast als shootout.

 3. CWG

  Heerlijke shootout! Met lef, creativiteit én balcontrole genomen. Keurig binnen de lijntjes van de regels.

  1. Hockey04

   Keeperswerk had wel beter gekund.. Lastige bal hoor daar niet van, maar ze gaat er wel heel naief in

  2. hcballetje

   Eens! Elke shoot-out, ongeacht niveau, brengt spanning met zich mee. Als je ‘m dan zo neemt, getuigt van controle en lef! Hulde!


Wat vind jij? Praat mee...