Auping Doelpunt van de Week: 25 en 26 januari 2020

Het is weer dinsdag dus het is tijd voor een nieuwe ‘Doelpunt van de Week’! Uit alle inzendingen hebben we deze week weer vier heerlijke goals geselecteerd die meedingen naar de titel van ‘Auping Doelpunt van de Week’. De genomineerden deze week zijn: Loïs Kok van Eemvallei MA1, Roeland van Dinther uit Kampong JB2, Bobbi Dijk uit HCB MB1, David Vles van Victoria JB1, of toch Nout van Kuik uit H1 van HGC?

Wie maakt de mooiste en wordt de volgende weekwinnaar van het seizoen 2019-2020? Breng je stem uit op hockey.nl/doelpuntvdweek.Het Doelpunt van de Week is nu dus ook in de zaal. Dus maak jij dit weekend een pareltje van een goal? Stuur ‘m dan naar ons op. Voor dinsdag 09:00 naar redactie@hockey.nl, of via whats-app (0657862503) of Facebook Messenger (@hockeynl).  Wie weet zit jij dan volgende bij de vijf genomineerden. Succes!

Auping Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars wordt met jullie hulp aan het eind van het seizoen het meest spectaculaire doelpunt gekozen. De maker van het Auping Doelpunt van het Jaar 2019/2020 wint niet alleen de eer, maar ook een mooie prijs: een Auping bed ter waarde van 2500 euro.

Deze actie wordt mogelijk gemaakt doorAuping. Sponsor van de rust. 


Wat vind jij? Praat mee...