Auping Doelpunt van de Week: 7 en 8 maart 2020

Het is weer dinsdag dus het is tijd voor een nieuwe ‘Doelpunt van de Week’! Uit alle inzendingen hebben we deze week weer vijf heerlijke goals geselecteerd die meedingen naar de titel van ‘Auping Doelpunt van de Week’. De genomineerden deze week zijn: Sam Wessel van Beuningen H1, Lorenzo Bongartz van Tegelen-Venlo JB1, June Hagemeier uit Rood-Wit MD1, Pier Sinia van Nijmegen JB1 en Gabriel Slijper uit Rotterdam JC1.

Wie maakt de mooiste en wordt de volgende weekwinnaar van het seizoen 2019-2020? Breng je stem uit op hockey.nl/doelpuntvdweek. Dus maak jij dit weekend een pareltje van een goal? Stuur ‘m dan naar ons op. Voor dinsdag 09:00 uur naar redactie@hockey.nl, of via whatsapp (0657862503) of Facebook Messenger (@hockeynl). Wie weet zit jij dan volgende bij de vijf genomineerden. Succes!

Auping Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars wordt met jullie hulp aan het eind van het seizoen het meest spectaculaire doelpunt gekozen. De maker van het Auping Doelpunt van het Jaar 2019/2020 wint niet alleen de eer, maar ook een mooie prijs: een Auping bed ter waarde van 2500 euro.

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Auping. Sponsor van de rust.

 

  • Wie maakt het mooiste doelpunt van de week?

    Je hebt al op deze poll gestemd.

    Auping Doelpunt van de Week: 7 en 8 maart 2020    Ophalen van gegevens


1 Reactie

  1. frank-hagemans

    Doelpunt van de week Die van Lorenzo is veel moeilijker dan van Sam. Dus Lorenzo wint!!!


Wat vind jij? Praat mee...