Auping Doelpunt van de Week: 8 en 9 februari 2020

Het is weer dinsdag dus het is tijd voor een nieuwe ‘Doelpunt van de Week’! Uit alle inzendingen hebben we deze week weer vier heerlijke goals geselecteerd die meedingen naar de titel van ‘Auping Doelpunt van de Week’. De genomineerden deze week zijn: Pelle de Ruiter van Den Bosch JD1, Mijdrecht JB1-speler Tom Bakker, Isabel Olij van Woerden MC2, Margot van Hecking Colenbrander uit hdm Dames 1 of toch Finn van Bijnen van Kampong JB1?

Wie maakt de mooiste en wordt de volgende weekwinnaar van het seizoen 2019-2020? Breng je stem uit op hockey.nl/doelpuntvdweek. Het Doelpunt van de Week is nu dus ook in de zaal. Dus maak jij dit weekend een pareltje van een goal? Stuur ‘m dan naar ons op. Voor dinsdag 09:00 uur naar redactie@hockey.nl, of via whatsapp (0657862503) of Facebook Messenger (@hockeynl). Wie weet zit jij dan volgende bij de vijf genomineerden. Succes!

Auping Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars wordt met jullie hulp aan het eind van het seizoen het meest spectaculaire doelpunt gekozen. De maker van het Auping Doelpunt van het Jaar 2019/2020 wint niet alleen de eer, maar ook een mooie prijs: een Auping bed ter waarde van 2500 euro.

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Auping. Sponsor van de rust.

  • Wie maakt het mooiste Doelpunt van de Week?

    Je hebt al op deze poll gestemd.

    Auping Doelpunt van de Week: 8 en 9 februari 2020    Ophalen van gegevens


1 Reactie

  1. walter-driehuis

    Haha.... 8 en 9 februari... 9e zal een lastige selectie zijn geweest... totale afgelasting... nog steeds nu een zwaar rot gevoel over daar wij gewoon in een vaste hal moesten spelen in de morgen en de storm pas in de middag erger werd...


Wat vind jij? Praat mee...