Auping Doelpunt van de Week: David Vles (Victoria JB1)

Er werd deze week bijna 2000 keer gestemd op de doelpunten van deze week in het Auping Doelpunt van de Week verkiezing. Die stemmen werden voornamelijk verdeeld in de top 3: op een derde plek is Roeland van Dinther (Kampong JB2) geëindigd, met 230 stemmen. Op plek twee, met 355 stemmen staat Bobbi Dijk (HCB MB1) en de winnaar van deze week is David Vles (Victoria JB1), met 803 stemmen, gefeliciteerd! 

Met zijn prachtige lobje tijdens het districtskampioenschap van Zuid-Holland, wint David het Doelpunt van de Week. Hoewel het kampioenschap op een haar na verloren ging, gaat David er alsnog met een prijs vandoor. De keeper op deze manier passeren, leverde hem meer 50 procent van de stemmen op.

Komend weekend weer en nieuwe Doelpunt van de Week, dus pak die camera en ding mee naar de titel: Doelpunt van de Week. Dus, mocht je komend weekend een mooie goal maken en staat hij op film? Stuur hem dan voor dinsdag 9.00 uur in naar redactie@hockey.nl, of via WhatsApp (0657862503) of Facebook Messenger (@hockeynl).

Bekijk hieronder nog eens de vijf genomineerden doelpunten van deze week!


Wat vind jij? Praat mee...