Bart Zoutendijk (Alecto H1) wint Auping Doelpunt van de Week

Bart Zoutendijk uit Alecto Heren 1 heeft met maar liefst 27,3 procent van de stemmen het Doelpunt van de Week gewonnen. Gefeliciteerd Bart! Runner-up, met 20,8 stemmen, is Jasper Witteveen uit IJsseloever JA1. 

Een harde backhandvoorzet de cirkel in: Bart Zoutendijk twijfelt geen moment, glijdt in en tikt met het puntje van zijn stick de bal over de keeper van Roomburg Heren 1. Een prachtige goal! Bart schrijft daarmee de weekwinst op zijn naam, met meer dan een kwart van de stemmen. Maar ook de lenige flats van Jasper Witteveen uit IJsseloever JA1 (runner-up) en de keiharde pegel in de kruising van Rogier Haanraadts uit Leiden H1 (3e plaats) zijn het bekijken meer dan waard!

Vergeet niet dit weekend, tijdens competitiewedstrijden, maar zeker ook tijdens bekerwedstrijden en oefenwedstrijden, de camera’s weer aan te zetten! Wij kijken nu alweer uit naar de pareltjes van goals die jullie in gaan sturen.

Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars selecteert de redactie van hockey.nl eind van het seizoen samen met Auping en 2 internationals een Top 5. Dan is het aan jullie om te bepalen wie de winnaar wordt en kan er gestemd worden op het Doelpunt van het Jaar! De maker van het Doelpunt van het Jaar wint een mooie prijs: een bed van Auping ter waarde van €2500!

bart zoutendijk DvdW

 


Wat vind jij? Praat mee...