Floor Schuppers (GCHC D1) maakt Auping Doelpunt van de Week

Floor Schuppers uit GCHC Dames 1 heeft het Auping Doelpunt van de Week 2-3 oktober gewonnen. Haar schitterende rebound uit de strafcorner, hoog in het dak binnengetikt, kreeg de meeste stemmen. Gefeliciteerd Floor! Het mooie lobje van Duco Janssen van Myra Heren 1 volgt op slechts 5 stemmen afstand en de sleep in de kruising van Matthijs Riemersma (Shinty JA1) eindigt als 3e. 

De keepster van Zwolle Dames 1 zat nog knap bij de hard geslagen strafcorner van GCHC Dames 1. De rebound was echter voor Floor Schuppers, die attent en bijzonder fraai alsnog binnenschoot: uit de lucht, in het dak, de keepster en een verdedigster op de lijn kansloos latend. Een verdiende winnaar! Maar ook de andere doelpunten waren de moeite van het bekijken meer dan waard. Kijk ze hier nog eens terug.

En niet vergeten die camera’s weer aan te zetten komend weekend, om de mooiste goals vast te leggen. Die kun je mailen naar redactie@hockey.nl.

Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars selecteert de redactie van hockey.nl eind van het seizoen samen met Auping en 2 internationals een Top 5. Dan is het aan jullie om te bepalen wie de winnaar wordt en kan er gestemd worden op het Doelpunt van het Jaar! De maker van het Doelpunt van het Jaar wint een mooie prijs: een bed van Auping ter waarde van €2500!

floor schuppers DvdW


Wat vind jij? Praat mee...