Sem Breeveld (Alecto JA1) maakt Auping Doelpunt van de Week

Sem Breeveld van Alecto JA1 heeft deze week het Doelpunt van de Week gewonnen. Gefeliciteerd Sem! Zelden scheelde het aantal stemmen zo weinig: Sem won met 30,6 procent, net voor Ian Lindeboom van Amersfoort JB1: hij haalde 29 procent van de stemmen binnen. 

Sem scoorde in de wedstrijd tegen Gouda JA1 een waar pareltje van een goal. Hij neemt een scoop hoog aan, speelt de keeper door zijn benen, en glijdt de bal vervolgens hoog binnen. Klasse! Maar ook de snoeiharde backhand onderkant lat van runner-up Ian Lindeboom mag er zijn, en bijvoorbeeld de acrobatische goal van Corno van Wijk en zijn broer Bart-Jan. Bekijk alle goals hier nog eens.

Vergeet niet dit weekend de camera’s weer aan te zetten! Wij kijken nu alweer uit naar de mooie goals die jullie in gaan sturen.

Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars selecteert de redactie van hockey.nl eind van het seizoen samen met Auping en 2 internationals een Top 5. Dan is het aan jullie om te bepalen wie de winnaar wordt en kan er gestemd worden op het Doelpunt van het Jaar! De maker van het Doelpunt van het Jaar wint een mooie prijs: een bed van Auping ter waarde van €2500,00!

DvdW sem breeveld


Wat vind jij? Praat mee...