Teppo de Vries (Hilversum JD1) wint Auping Doelpunt van de Week

Er zijn weken dat het ‘Auping Doelpunt van de Week’ een duidelijk winnaar kent, maar dat was dit keer niet het geval. Vier van de vijf genomineerden ontvingen meer dan 20% van de stemmen, maar uiteindelijk was Teppo de Vries van Hilversum Jongens D1 met 27,6% de weekwinnaar. Gefeliciteerd!

Net op de tweede plaats volgt Dirk Onstenk (Union Here 1), met 24,6 procent van de stemmen. Elselieke van Aken (HGC Dames 1) is derde met 22,4%. Kijk hier nog op je gemakje alle vijf de prachtige treffers terug.

Vergeet niet dit weekend, tijdens competitiewedstrijden, maar zeker ook tijdens bekerwedstrijden en oefenwedstrijden, de camera’s weer aan te zetten! Wij kijken nu alweer uit naar de pareltjes van goals die jullie in gaan sturen.

Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars selecteert de redactie van hockey.nl eind van het seizoen samen met Auping en 2 internationals een Top 5. Dan is het aan jullie om te bepalen wie de winnaar wordt en kan er gestemd worden op het Doelpunt van het Jaar! De maker van het Doelpunt van het Jaar wint een mooie prijs: een bed van Auping ter waarde van €2500,00!

 

Winnaar Doelpunt van de Week 5 en 6 nov - Teppo de Vries

 


Wat vind jij? Praat mee...