Wouter van Gorcum (Voordaan JD1) maakt Auping Doelpunt vd Week

Het is weer vrijdag en dus ging het stembureau om 12.00 dicht en werden de stemmen geteld: Wouter van Gorcum van Voordaan JD1 is de 1e winnaar van het Auping Doelpunt van de Week van het seizoen 2016/2017. Gefeliciteerd, Wouter!

Van de 5047 stemmers, stemden maar liefst 2413 mensen op het prachtige backhandschot van Wouter: dat is bijna de helft van alle stemmers. Met overmacht maakte Wouter dus het Auping Doelpunt van de Week.

Alleen Pam Ligtvoet van Warande Dames 1 kwam met 2117 stemmen enigszins in de buurt. Bekijk de prachtgoals van Wouter, zijn clubgenoot Joachim Löwenthal en de andere genomineerden nog eens terug. Vergeet ook niet de camera’s aan te zetten dit weekend: we ontvangen graag weer de mooiste pareltjes van goals in onze inbox,  redactie@hockey.nl.

Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars selecteert de redactie van hockey.nl samen met Auping en 2 internationals aan het eind van het seizoen een Top 5. Dan is het aan jullie om te bepalen wie de winnaar wordt en kan er gestemd worden op het Doelpunt van het Jaar!

doelpunt vd week 10 11 sept

Wat vind jij? Praat mee...