Eerste Klasse (D): In Poule D kwamen teams niet van de nul af

In Poule D kwamen een aantal teams niet van de nul. Alleen door hun tegenstanders werd gescoord waardoor de drie punten verloren gingen. Huidige koplopers in de Eerste Klasse Dames zijn Phoenix (Poule A), Zwart-Wit (Poule B), Hopbel (Poule C) en GHBS (Poule D) doen goede zaken. 

Poule A

Afgelopen zondag vielen er veel doelpunten. Overbos won met 5-1 van AMVJ, Qui Vive met 6-2 van Strawberries en Xenios met 5-0 van Alkmaar. Haarlem – Athena werd daarin tegen een onbesliste 0-0. Verder zagen we Myra – Leusden (3-2) en Phoenix – USHC (2-1).

Poule B

In Poule B was er maar één uitschieter. Een 6-0 overwinning van Breda op Dordrecht. Koploper Zwart-Wit is nog ongeslagen. Zij wonnen met 3-2 van IJsseloever. Verder zagen we DSHC – Warande (1-0), Rijswijk – Craeyenhout (2-1), Roomburg – Houten (1-3) en Zoetermeer – HUDITO (3-3).

Poule C

Door het puntenverlies van DES is Hopbel naar de eerste plaats gestegen. Hopbel won met 2-1 van Goirle. DES verloor met 3-1 van Best. Verder zagen we Civicum – Rosmalen (2-3), HOD – Venlo (3-3), Oedenrode – Geel-Zwart (2-4) en Weert – HCAS (4-0).

Poule D

In Poule D wisten een aantal teams niet van de nul te komen. Apeldoorn verloor met 0-1 van Gron. Studs, Beuningen met 0-2 van Upward, Bully met 1-0 van GCHC en Quick Stick met 3-0 van GHBS. Verder zagen we EHV – Deventer (4-1) en Ede – Amersfoort (2-2).


Wat vind jij? Praat mee...