Eerste Klasse (H): 32 goals in Poule B, Oss houdt de nul

Speelronde 2 is gespeeld in de Eerste Klasse Heren. In Poule B werd er weer flink gescoord: liefst 32 doelpunten. Acht goals gescoord door Berkel-Rodenrijs, die hun doelpuntentotaal naar twaalf tillen. Oss is gedeeld koploper in Poule C met een nog niet gepasseerde keeper. 

Poule A

Na twee gespeelde wedstrijden zijn er twee teams met het maximaal aantal punten in Poule A: Bennebroek en Rood-Wit. Shinty is de enige puntloze ploeg in de poule, nadat het zondag van Spandersbosch verloor (2-3) en de week ervoor van Myra (5-2). Alleen Alkmaar kwam de tweede speelronde niet tot scoren en verloor met 2-0 van Rood-Wit.

Poule B

Ook twee koplopers in de Eerste Klasse B: Berkel-Rodenrijs en Schiedam hebben twee wedstrijden gespeeld en zes punten verzameld. Berkel-Rodenrijs deed dat door Pollux met 8-2 te verslaan. Met de 4 doelpunten van vorige week tegen Rijswijk (4-1) erbij, hebben zij er nu al twaalf in liggen. Roomburg speelde dit weekend voor de tweede keer gelijk (2-2 tegen Rijswijk). Pollux staat puntloos onderaan.

Poule C

Berkel-Enschot en Oss hadden zondag na zeventig minuten dezelfde stand op het scorebord: 4-0. De Limburgse clubs Weert en Concordia waren daar het slachtoffer van. Berkel en Oss staan dan ook samen met Maastricht en Geldrop aan kop. Oss deed dat zelfs zonder nog maar één doelpunt tegen te hebben gekregen. MEP, Hopbel, Concordia en Basko verzamelden nog geen enkel punt.

Poule D

Veel spanning in de Eerste Klasse D: drie wedstrijden eindigden met één doelpunt verschil, twee wedstrijden bleven gelijk. Alleen Kromhouters was met 4-1 te sterk voor Zwolle. Houten, GHBS en Apeldoorn verzamelden het tot nu toe maximaal te behalen aantal punten. Amersfoort en QZ wachten nog op de eerste punten.

 

 

 

 


1 Reactie

  1. sa-te-t

    Geen tag voor de Kromhouters...?


Wat vind jij? Praat mee...