Eerste Klasse (H): Alliance pakt nu wel bonuspunt na shoot-outs

Op zeven velden moesten na de derde speelronde in de Eerste Klasse nog shoot-outs genomen worden. Alliance Heren 1 was zelfs voor de derde keer op rij aan de beurt, maar wist voor het eerst na shoot-outs een bonuspunt te bemachtigen.

Poule A

Alliance speelde voor de derde keer op rij gelijk en dat betekende opnieuw shoot-outs. In tegenstelling tot de vorige twee wedstrijden won de ploeg uit Heemstede de serie tegen Hilversum wel.

Myra won ook de derde wedstrijd, van Bennebroek, en voert de ranglijst aan. Samen met Naarden, dat van Alkmaar won en ook nog altijd zonder puntverlies is. Strawberries verloor met 1-7 van Xenios en is nog zonder punten.

De 3 punten gaan weer mee naar Amstelveen! De uitwedstrijd tegen Bennebroek werd met 0-5 gewonnen. De doelpunten…

Geplaatst door HV Myra H1 op Zondag 24 september 2017

9 uit 3 met een klinkende uitoverwinning op Alkmaar! 😎

Geplaatst door Naarden Heren 1 op Zondag 24 september 2017

Poule B

De topper in Poule B tussen HUDITO en Berkel-Rodenrijs eindigde na zeventig minuten in 2-2. De ploeg uit Delft was in de shoot-outs de sterkte en mocht een extra punt, dat aan het eind van de competitie nog wel eens heel belangrijk kan blijken, bijschrijven.

Het gedegradeerde Ring Pass en ook Alecto hebben nog altijd de volle score uit drie wedstrijden.

– SHOOT OUTS GEVEN DE DOORSLAG BIJ H1 – Na een uitstekende competitiestart, met overwinningen tegen Etten-Leur en…

Geplaatst door Hudito Heren 1 op Maandag 25 september 2017

Poule C

Weert is de enige ploeg in Poule C die alle drie de wedstrijden won. Zondag werd Hopbel met 1-2 verslagen. Aanvoerder Ben verdiende een koffertje met zijn optreden.

Helmond staat tweede, dankzij twee overwinningen en een remise met shootout-winst. Tegen Concordia werd het 3-3, maar in de shoot-outs was Helmond veel sterker. Het werd 4-1, al dachten de Helmonders zelf dat het 4-0 was.

Aan de andere kant van de ranglijst staan Rosmalen en Maastricht nog op nul punten.

Onze aanvoerder Ben mag het koffertje mee naar huis nemen!Hopbel – Weert 1-2 (0-1)#1kheren #1kcheren #weertkermis #BenBouali #DiMaria #fashionjeans #wijstaanbovenaan #niemandwinterinbreda #hvweert⚪️🔵

Geplaatst door HVW Heren 1 op Zondag 24 september 2017

LG houdt on officieel alle ballen tegen bij de shoot outs! Spijtig genoeg heeft de scheidsrechter niet gezien dat de bal…

Geplaatst door Hc Helmond Heren 1 op Zondag 24 september 2017

Poule D

In Poule D zijn Hattem en IJsseloever nog altijd zonder puntverlies. Hattem boekte zondag een klinkende 6-2 zege op Groninger Studs en IJsseloever versloeg Amersfoort. Fletiomare won overtuigend van Apeldoorn: 4-0.

Vandaag onze eerste winstpot! We waren met 4-0 te sterk voor de mannen uit Apeldoorn.. Sietse en euuuh… vertellen😂

Geplaatst door Fletiomare Heren Een op Zondag 24 september 2017


Wat vind jij? Praat mee...