Eerste Klasse Heren: Slechts een keer shoot-outs

De Heren-teams uit de Eerste Klasse hebben de mogelijkheid tot het nemen van shoot-outs in de eerste speelronde maar heel beperkt benut. Alleen het duel Alkmaar tegen Alliance eindigde in een gelijkspel: 1-1. De heren van Alkmaar namen de shoot-outs als beste, waardoor zij twee punten krijgen. Alliance moet met een punt genoegen nemen.

Poule A

Hoe de shootout-serie bij Alkmaar tegen Alliance precies is verlopen, kunnen we niet achterhalen. Wel lezen we op de Facebook-pagina van Alkmaar een bijzonder wedstrijdverslag.

-Goaltjesdief Derk V. en handlangers bestelen Alliance van twee punten-Hier volgt een politiebericht.Op zondagmiddag…

Geplaatst door Alkmaar Heren 1 op Zondag 10 september 2017

Na een speelronde wordt de ranglijst in Poule A aangevoerd door Xenios. De club uit Amsterdam won, na een 0-3 ruststand, op bezoek bij VVV met liefst 1-6. Volgens de Facebookpagina van de club de grootste overwinning sinds de ploeg uitkomt in de Eerste Klasse.

Wedstrijdverslag 10 september 2017Eindelijk. Na zes weken zwoegen in de brandende zon en intense regen was het tijd…

Geplaatst door XeniosHeren1 op Maandag 11 september 2017

Poule B

In Poule B shoot Berkel-Rodenrijs H1 uit de startblokken. Na een 0-3 ruststand wonnen de gasten met liefst 2-6. Getuige het onderstaande wedstrijdverslag waren ze daar zelf ook verbaasd over.

Goedenavond allemaal,Gisteren zijn wij, Berkel H1, gestart met de eerste competitie wedstrijd van het seizoen tegen…

Geplaatst door Hockeyclub Berkel en Rodenrijs H1 op Maandag 11 september 2017

Poule C

De eerste slag dit seizoen is voor Helmond. De Brabanders hebben hun ambitie voor dit seizoen kracht bij gezet door een klinkende 2-6 overwinning op Rosmalen. Bij de rust was het al 1-4 in het voordeel van de gasten. Bij Rosmalen scoorde ‘Beukie’ driemaal. Dat is wel het vermelden waard en daar mocht hij blijkens de Facebook-post van de club ook een extra glaasje op drinken.

We zijn weer los! Eerste 3 punten zijn binnengeharkt, uit bij Rosmalen. Met 3 doelpunten is Beukie verkozen tot MOTM!!…

Geplaatst door Hc Helmond Heren 1 op Zondag 10 september 2017

Poule D

Ede leverde vorig seizoen een geweldige prestatie door lange tijd mee te strijden voor het kampioenschap en bij de laatste vier te eindigen in de Silver Cup. Promotie leverde het Ede niet op, waardoor de ploeg dit seizoen nog in de eerste klasse speelt. In het openingsduel leden de Edenaren een gevoelige nederlaag tegen het Arnhemse Upward. Voor Upward scoorden Thomas Degen (2) en Marnix Griffioen.

Houten deelt de bovenste plekken in Poule D door een klinkende 6-2 overwinning op Apeldoorn. Voor de Utrechters fijn dat daar beelden van zijn gemaakt. Bekijk hieronder de samenvatting.


1 Reactie

  1. LarsVandeVen

    Weten ze in Helmond ook al dat ze tegenwoordig bij Limburg horen?


Wat vind jij? Praat mee...