EHCCC van 2 tot en met 5 juni in ‘s-Hertogenbosch

Den Bosch speelt tijdens de EHCCC van 2017 een thuiswedstrijd. Woensdag maakte de EHF speellocatie ‘s-Hertogenbosch, en de deelnemende teams bekend. Ook werd duidelijk dat de editie van volgend jaar wederom gaat plaatsvinden tijdens Pinksteren (2 tot en met 5 juni).

Bestuurslid Tophockey Dames Mijntje Nierman-Donners is blij met de uitverkiezing van Den Bosch als speellocatie. ‘Als club hebben we de afgelopen jaren hard gewerkt om onze faciliteiten voor zowel supporters als teams te upgraden. Met een gloednieuwe tribune en verbouwing van het clubhuis in volle gang zijn we daar druk mee bezig. Het is geweldig dat we de top van het Europese vrouwenhockey en hun fans mogen verwelkomen. Wij kunnen niet wachten.’

Meer internationaal

Met het binnenhalen van de EHCCC komt een wens van ’s Hertogenbosch om meer internationale wedstrijden binnen te halen al redelijk snel uit. In een sneak peek op de nieuwe tribune zei bestuurslid Accommodatie Jan van der Lande de nieuwe tribune van ‘zijn’ club al een volwaardige topsportlocatie te vinden.

Deelnemers

HC ‘s-Hertogenbosch (NED)
AHBC Amsterdam (NED)
Surbiton (ENG)
Canterbury Ladies HC (ENG)
UHC Hamburg (DUI)
SPV Complutense (SPA)
Hermes – Monkstown HC (IER)
CSP Krylatskoye (RUS)

Een poule-indeling wordt later verwacht.


1 Reactie

  1. floorpayne

    Nice!


Wat vind jij? Praat mee...