Hockey op TV: NOS naar Amsterdam, drukte op de Klapperboom

Burenruzies, een ware topper en de hoofdstad tegen de havenstad. Meer dan voldoende redenen om dit weekend hockey te kijken. De NOS is te vinden bij het mannenduel tussen Amsterdam en Rotterdam. De verslaggevers van hockey.nl staan natuurlijk ook langs de lijn. 

Viaplay geeft komend weekend drie duels een beetje extra aandacht. Om te beginnen met het damesduel op de zaterdag tussen Rotterdam en HGC. Een pittige kluif voor de dames uit Rotterdam, die flink wat moed zullen putten uit de 3-0 overwinning op KZ van een week eerder. 

Op zondag staat de dubbel in Utrecht extra in de spotlights. Daar is in de vroege middag het duel gaande tussen Kampong en Pinoké, waarna de mannen later Oranje-Rood treffen. De Brabanders zullen er alles aan doen om de ploeg van Tim Oudenaller een eerste nederlaag te bezorgen. Een status die de ploeg al tien speelrondes behoudt.

NOS, Viaplay en hockey.nl 

De NOS zendt een samenvatting uit van het duel tussen Amsterdam en Rotterdam. Dat verslag is later op de zondag in de uitzending van Studio Sport te vinden. De verslaggevers van hockey.nl zijn uiteraard ook bij de dubbel op de Klapperboom aanwezig en doen van minuut tot minuut verslag van deze twee duels.

Maar daar blijft het niet bij. We reizen op zaterdag af naar de clash tussen Rotterdam en HGC, waar dure punten te verdienen zijn richting de plekken voor play-outs en de play-0ffs. Op de zondag zijn we ook aanwezig in het Wagener Stadion, waar we aandachtig toeschouwer zijn bij het duel tussen Amsterdam en Rotterdam. Ook brengen we een bezoek aan de Promotieklasse. We zijn in Breda aanwezig bij het duel van Push tegen Groningen. Inderdaad, de promovendus tegen de koploper. Ook gaan we naar de Flevopolder, daar volgen we het duel tussen Almere en Victoria. 

Een druk weekend voor de boeg? Geen probleem. Alle wedstrijden zijn op zondag om 21.00 uur terug te zien in het samenvattingsprogramma op Viaplay. 


Wat vind jij? Praat mee...