Hoogtepunten HK Dames: speelronde 18 seizoen 2020/2021

Bekijk hieronder de hoogtepunten van de wedstrijd uit speelronde 18 seizoen 2020/2021 in de Hoofdklasse Dames, gespeeld op zondag 11 april. Met SCHC – Amsterdam (2-3), Den Bosch – Oranje-Rood (2-0), Pinoké – hdm (1-1), Bloemendaal – Laren (5-1), Kampong – HGC (5-1) en Hurley – Victoria (1-0).

SCHC – Amsterdam (2-3)

Den Bosch – Oranje-Rood (2-0)

Pinoké – hdm (1-1)

Bloemendaal – Laren (5-1)

Kampong – HGC (5-1)

Hurley – Victoria (1-0)


4 Reacties

 1. Nvanas012

  Felice Albers begint langzamerhand uit te groeien tot de beste speelster van Amsterdam, en ze is nog zo jong! Heel erg benieuwd hoe zij zich de komende jaren in Oranje gaat laten zien. Als ze haar Amsterdams vertrouwen in Oranje weet te brengen kan ze een hele grote worden!

 2. Nvanas012

  Alhoewel ik het ook schitterend vind om te zien hoe Lauren Stam de touwtjes achterin in handen heeft. Enorm veel rust aan de bal, ook onder druk. SCHC speelde trouwens ook erg goed! Voor van Maasakker geldt hetzelfde als voor Stam, maar van haar wisten we het al.

  1. Boearco

   Ik vind Stam echt beter. Van Maasakker wel heel traag.

 3. lynnBosman

  Albers, Moes Fortuin.. Wat een heerlijke speelsters om naar te kijken. En dan vergeet ik de Baat nog. Ik vind v Maasakker in Oranje zoveel beter dan bij SCHC. Dat komt echt door de mensen om haar heen in de verdediging bij Oranje en SCHC. Stam vind ik bij beide echt goed.


Wat vind jij? Praat mee...