Hoogtepunten HK Dames: speelronde 19 seizoen 2021/2022

In de Hoofdklasse Dames stond op woensdag 20 april 2022 speelronde 19 op het programma. Bekijk hieronder de hoogtepunten van de wedstrijden terug.

HDM – HGC

Bloemendaal – Pinoké

Kampong – Oranje-Rood

Hurley – Klein Zwitserland

 


4 Reacties

 1. charliejanssen

  Ik neem aan dat de bond nog even naar het laatste beeld van de samenvatting tussen Kampong en Oranje Rood zal kijken. Hier is overduidelijk op te zijn dat de keepster van Kampong na slaat met haar stick... Dit soort fratsen horen niet op een hockeyveld thuis! De scheidsrechter van dienst draait precies op dat moment zijn hoofd weg voor de situatie dus hem treft geen blaam. Ik hoor graag of anderen iets anders in de beelden zien!

  1. Paul van Laak

   Ik snap wat je bedoelt, het ziet er ongelukkig uit en heeft er wel iets van weg door de snelheid van haar beweging. Ze lijkt zich gewoon snel om te draaien (en niet bewust naar iemand achter haar te slaan), toch? Niemand van OR reageert ook ‘boos’ of ‘geraakt’

  2. charliejanssen

   Ik denk dat de dames van OR veel te druk zijn met juichen. Wellicht is het onschuldig, wellicht niet. Maar de snelheid waarmee ze omdraait met haar stick in de lucht spreekt absoluut niet in haar voordeel. Zeker niet als je baalt na een tegentreffer.

 2. frank-hagemans

  Inderdaad een duidelijk geval van naslaan. KNHB doe er iets aan.


Wat vind jij? Praat mee...