Hoofdklasse (H): Samenvatting Speelronde 7 seizoen 2019/2020

Het was genieten zondag in de Hoofdklasse. In de zevende speelronde zes heerlijke wedstrijden vol prachtig hockey, schitterende goals en pure emotie. Kortom, het seizoen van ‘s werelds sterkste competitie is weer begonnen. En ook dit jaar hebben wij weer alle samenvattingen voor je op een rijtje gezet. Dus, druk op play en geniet!

 


12 Reacties

 1. stekel

  Spelers worden aangesproken op onsportief gedrag en berispt voor commentaar op de scheidsrechters. De verslaggever van samenvattingen alhier is regelmatig degene die het ‘beter weet’ en dat laat horen... Wat vinden de lezer en wat vinden de scheidsrechters daarvan ? Zet deze verslaggever daarmee iets positiefs neer?

 2. jehofa95

  Je haalt me de woorden uit de mond! Het is echt af en toe gênant hoe de verslaggevers hun eigen gebrek aan regelkennis proberen te verbloemen door dan maar de arbitrage een veeg uit de pan te geven. Is er echt niemand bij hockey.nl die ze bij kan praten over regels en spelsituaties?!

 3. stekel

  Ook een verslaggever kan er wel eens naast kan zitten..maar de toon, die is soms zo aanmatigend over spelers en scheidsrechters, daar zou iedereen bij eerste aanleg minimaal groen voor krijgen. t wordt verslagen alsof hij iedere minuut live heeft meegemaakt. Das positief ( en dat meen ik) en ook wel weer knap. Want wie kan er zoveel wedstrijden tegelijk zien.

 4. hanna-reijneveld

  Ik ben het er wel mee eens dat de commentatoren vrij vaak een mening over alles hebben en soms er compleet naast zitten. Met name arbitrale keuzes worden, ook als ze terecht zijn, vrij vaak betwist.

 5. robbertsmit

  Eens, bij A'dam - Bloemendaal (op 6:33) maar roepen dat hij niet begrijpt waarom de scheidsrechter corner geeft vanwege hoge bal van keeper/gevaarlijk spel terwijl in werkelijkheid die keeper gewoon die bal bewust over de achterlijn slaat. Echt dieptriest slecht dat commentaar altijd.

 6. struikstergmail-com

  07.20.. Adam - bldaal handje wegtrekken bij de scheids na afloop van de wedstrijd. Is dat onze aanvoerder bij Oranje?

  1. jonathan

   Inderdaad, deze man is een boegbeeld voor kinderen met een droom op hocheygebied. Bij voetbal zijn ze zover dat na het zien van beelden de speler alsnog bestraft wordt. Helaas bij het keurige hockey blijf het ijzig stil zowel bij de bond als bij Amsterdam. Wil je echt iets doen voor de sport toon dan nu hoe je het wil hebben en bedrijf geen beerput politiek

 7. jehofa95

  @fuzzfonker dat is het nog niet eens. De bal gaat via de stick van Amsterdam omhoog en veroorzaakt zo het gevaarlijke spel.

  1. pjklaassen

   Voorkomt de keeper niet juist het gevaarlijke spel??

 8. Max@Pierey.com

  Eens. Er moet toch iemand te vinden zijn die én de regels kent én kan praten?! Of de commentator doet eens een regelcursus en hij mag met mij een paar keer ervaring opdoen met fluiten ;-)

 9. Toon Janssen

  Maar wat een heerlijk spannende competitie is dit zeg!!!

 10. jehofa95

  @Pjklaassen De bal wordt geslagen door de Bloemendaal speler en gaat via de stick van de Amsterdam verdediger omhoog. daardoor ontstaat een gevaarlijke situatie omdat zowel de keeper als bovendeert de bal uit de lucht proberen te halen. De overtreding start bij degene die het gevaarlijke spel veroorzaakt ergo de Amsterdam verdediger die de bal niet goed verdedigt en dus omhoog laat gaan --> SC


Wat vind jij? Praat mee...