Hoofdklasse (H): Samenvattingen Speelronde 3

Onder kunstlicht speelden de mannen van de Hoofdklasse vrijdagavond hun derde speelronde van dit seizoen. Wij hebben hier alle samenvattingen voor je op een rij gezet. Veel kijkplezier!

Uitslagen

Kampong – Bloemendaal  1-2
Klein Zwitserland – Oranje-Rood  1-1
Den Bosch – Rotterdam  3-0
HGC – Amsterdam  0-2
Almere – Tilburg  1-1
SCHC – Pinoké  2-2


5 Reacties

 1. luchtisblauwgrasisgroen

  Het doelpunt van Kampong was volkomen onterecht. Na beklag van Schuurman kreeg hij een groene kaart. Ik hoop dat de scheidsrechter alsnog zijn excuses aanbiedt nadat hij de beelden heeft terug gekeken.

  1. joostj

   Waarom precies? Ik kon het niet goed zien.

 2. luchtisblauwgrasisgroen

  Maurits Visser wordt door een Kampong speler (geloof Boet Phijffer) onderuit gelopen in de actie die voorafgaat aan het doelpunt.

 3. hickey-family

  Na alles gezien te hebben (1 wedstrijd live) denk ik dat er een aantal scheidsrechters nachtblind zijn - uiteraard is het moeilijk te zien bij kunstlicht en regen, maar als ze dan ook nog echt ver van de actie weg zijn/blijven door verkeerde opstelling of “angst dat ze in hun eigen cirkel wat gaan missen en zeker niet fit en snel genoeg waardoor ze dus vervolgens op het middenveld allebei vanaf 45 meter afstand dingen “missen” dan is dat toch wel zorgelijk en worden teams flink benadeeld (pinoke, tilburg, bloemendaal) heren en met name dames scheidsrechters in deze cyclus ik zou de beelden eens opvragen bij de teams en dit heel goed bestuderen qua looplijnen, fitheid en beslissingen!!

 4. luchtisblauwgrasisgroen

  Ik vind het aantal discutabele beslissingen in wedstrijden waarin Bloemendaal tegen Kampong speelt op z’n minst opvallend: 2016: Zuiver doelpunt Bloemendaal van Stockbroekx wordt afgekeurd, uit herhaling blijkt dat de bal in de cirkel was. Van het Hek fluit af en Kampong brengt Kampong terug in strijd POs. 2017: Thuis wedstrijd Bloemendaal gaat ondanks vriesomstandigheden door (als enige wedstrijd dat weekend). Duidelijk geen thuisvoordeel voor Bloemendaal. Eindigt in gelijkspel waardoor Kampong 1e plek behoud. 2018: Doelpunt Kampong wordt onterecht goedgekeurd.


Wat vind jij? Praat mee...