NOS brengt zondag samenvatting van Amsterdam – Den Bosch

Ook zondag is er bij de NOS weer een samenvatting te zien uit de Hoofdklasse Heren. De camera’s staan zondagmiddag in het Wagener Stadion om een registratie te maken van het duel tussen Amsterdam en Den Bosch. De nummer zeven tegen de nummer drie van de ranglijst. Ook hockey.nl is in Amsterdam om verslag te doen van dat duel.

De samenvatting van de wedstrijd tussen twee van de acht ploegen die strijden om de vier playoff-tickets is zondag te zien bij Studio Sport op NPO1. Later op de avond worden in het Ziggo-programma Hoofdklasse Hockey ook beelden van dat duel getoond, net als de hoogtepunten van alle andere duels. Hoofdklasse Hockey begint op Ziggo Sport (kanaal 14) om 23.00 uur. Daarin is Oranje-Rood tegen HGC de wedstrijd van de week. Voormalig Oranje-Rood-trainer Roger van Gendt is de analist.

De samenvattingen van alle Hoofdklasse-wedstrijden zijn maandag vanaf 18.00 uur te bekijken op hockey.nl.

hockey.nl bij liefst acht wedstrijden

De redactie van hockey.nl is zondag bij liefst acht wedstrijden. Behalve het bezoek aan Amsterdam – Den Bosch is dat in de Hoofdklasse Heren bij het degradatietreffen tussen Almere en Tilburg. In Den Haag bezoeken we Klein Zwitserland dat koploper Bloemendaal bestrijdt.

In de Livera Hoofdklasse Dames kijken we of het verrassend sterke Pinoké thuis is opgewassen tegen SCHC, de nummer twee van de ranglijst. En zijn we in Utrecht voor de wedstrijd tussen Kampong en Hurley.

Sian Keil hier in de wedstrijd tegen Bloemendaal treedt zondag aan tegen SCHC. hockey.nl is aanwezig om te kijken of de Amsterdamse dames kunnen stunten tegen SCHC. Foto: Koen Suyk

De hoofdklassers hockeyen na dit weekend nog twee speelronden door, voor de ploegen uit de Promotieklasse en Overgangsklasse is het na zondag winterstop op het veld. We zijn in de Promotieklasse Dames bij KZ tegen koploper MOP en in de Promotieklasse Heren bij SCHC tegen Laren. In de Overgangsklasse kijken we hoe het gaat met de dames van Almere, die tegen Xenios spelen.

Alle wedstrijden zijn live te volgen via onze liveblogs, die voor de vrouwen een half uur voor aanvang van de wedstrijden worden opgestart. De liefhebbers van tophockey kunnen vervolgens direct doorschakelen naar het liveblog van de mannen. Vanzelfsprekend lees je op hockey.nl de wedstrijdverslagen en reacties van de hoofdrolspelers.


1 Reactie

  1. lize

    waar is de bal : : : ? : : ; ha nu zie ik het ?!


Wat vind jij? Praat mee...