NOS en hockey.nl bij topper Bloemendaal tegen HGC

Landskampioen Bloemendaal speelt zondag opnieuw een topper in de Hoofdklasse Heren. Na de clash met Kampong van afgelopen zondag (uitslag 2-2) wordt zondag volop aandacht besteed aan het duel tegen het Haagse HGC, de nummer drie van vorig seizoen. De NOS is met de camera’s aanwezig en zendt zondagavond tussen zes en zeven uur (NPO1) een samenvatting uit. Hockey.nl doet vanaf de eerste minuut live verslag in ons liveblog.

Na afloop lees je hier een wedstrijdverslag en natuurlijk de reacties van de hoofdrolspelers. In Bloemendaal doen we voor de kraker bij de heren verslag van de dames van Bloemendaal tegen Pinoké. In de Livera Hoofdklasse Dames zijn we zondag ook bij Den Bosch tegen Laren.

In de Hoofdklasse Heren mogen we natuurlijk niet ontbreken bij Rotterdam tegen Amsterdam en zijn we onderin bij Hurley tegen Tilburg, twee ploegen die de punten nu al goed kunnen gebruiken. Ook de Promotieklasse kun je live volgen in de ons liveblog. Daar volgen we zondag de Haagse derby tussen Cartouche en hdm. Een wedstrijd die steevast goed wordt bezocht en die garant staat voor spektakel. Ook van de andere duels houden we je op de hoogte.

Het Ziggo-programma Hoofdklasse Hockey besteedt zondagavond uitgebreid aandacht aan de klassieker Amsterdam – Rotterdam. In het hockeyprogramma, dat om 23.00 uur begint op kanaal 14, zijn zondagavond ook de hoogtepunten van de andere Hoofdklasse-duels te zien. Alle doelpunten en hoogtepunten staan maandagavond vanaf 18.00 uur op hockey.nl.

Vrijdag extra speelronde dames

Na de heren vorige week is er nu vrijdag een extra speelronde bij de dames. Ook daar is hockey.nl live bij aanwezig. We kijken op de Klapperboom bij Kampong, dat met een punt uit twee wedstrijden onderin de Livera Hoofdklasse staat. De ploeg van coach Michiel van der Struijk krijgt vrijdagavond Bloemendaal op bezoek, dat met zes punten uit twee wedstrijden verrassend bovenaan staat. We doen in ons liveblog tevens direct verslag van Pinoké tegen Victoria. De wedstrijden beginnen om 20.30 uur. Het liveblog start om 20.00 uur.


Wat vind jij? Praat mee...