NOS zondag aanwezig bij hockeyklassieker op ’t Kopje

Het paasweekend is voorbij en dus wordt de Hoofdklasse hervat. De NOS is zondag aanwezig bij de hockeyklassieker tussen de mannen van Bloemendaal en Amsterdam. Zoals gebruikelijk is hockey.nl dit weekend ook weer aanwezig bij verschillende Hoofdklasse- en Promotieklasse-wedstrijden.

De samenvattingen van alle Hoofdklasse-wedstrijden zijn te zien bij Ziggo Sport. Het programma Hoofdklasse Hockey begint om 22.50 uur en duurt dertig minuten. Ziggo Sport zendt zondag geen wedstrijd live uit in verband met de Formule 1.

De herhalingen van Hoofdklasse Hockey zijn te zien op:

  • Zondag op maandag van 01.55-02.25 uur
  • Maandag van 11.25 – 11.55 uur
  • Maandag van 18:15 – 18.45 uur
  • Maandag op dinsdag van 00.00 – 00.30 uur

NOS Studio Sport

De NOS is zondag op ’t Kopje bij de kraker tussen Bloemendaal en Amsterdam. Koploper Bloemendaal staat al met één been in de play-offs. Een gelijkspel is voldoende om zich te plaatsen voor die play-offs. Amsterdam moet er de komende vier duels nog alles aan doen om zich bij de beste vier te scharen.

De hoofdstedelingen staan momenteel op plek zes, met 31 punten. De achterstand op nummer vier Oranje-Rood bedraagt slechts twee punten. Volgende week treffen beide ploegen elkaar.

Amsterdam won op 20 september 2013 voor het laatst in de reguliere competitie op bezoek bij Bloemendaal. Het werd 2-5. Mirco Pruyser (2x), Valentin Verga, Roc Oliva en Billy Bakker waren allen trefzeker bij de bezoekers. Thierry Brinkman zal zondag willen scoren: zijn volgende doelpunt zal zijn vijftigste zijn in de reguliere competitie.

De wedstrijd belooft een waar spektakel te worden. Een samenvatting van deze wedstrijd wordt zondag uitgezonden in de uitzending van NOS Studio Sport tussen 18.00 en 19.00 uur.

Hockey.nl

Deze zondag is hockey.nl aanwezig bij de volgende wedstrijden in de Livera Hoofdklasse Dames: Kampong-Den Bosch, Bloemendaal-Pinoké en Oranje-Rood-Groningen. Bij de heren zijn we aanwezig bij Bloemendaal-Amsterdam, Oranje-Rood-Tilburg en Kampong-Den Bosch.


Wat vind jij? Praat mee...