Ziggo zondag live bij SCHC-Almere, NOS bij OR tegen Kampong

Hockeyliefhebbers kunnen zondag weer volop genieten van hockey op televisie. Ziggo zendt zondag vanaf 13.10 uur het degradatieduel uit tussen SCHC en Almere. De NOS is bij de topper in de Hoofdklasse Heren tussen Oranje-Rood en Kampong. Het duel wordt in samenvatting vanaf 18.00 uur uitgezonden op Nederland 1.

De samenvattingen van de Heren Hoofdklasse – de dames Hoofdklasse heeft al winterstop – zijn zondagavond te zien in het programma Hoofdklasse Hockey bij Ziggo Sport. De hockeyshow begint zondag tien minuten later, dus om 19.40 uur, in verband met de F1 Grand Prix van BraziliĆ« met Max Verstappen.
Het programma Hoofdklasse Hockey wordt op de volgende tijdstippen herhaald:

 • Zondag 12 november: 00.00-00.35 uur
 • Maandag 13 november: 17.25-18.00 uur
 • Maandag 13 november: 23.00-23.35 uur

Kitty van Male bij Hoofdklasse Hockey

In het programma Hoofdklasse Hockey is zondag ook aandacht voor de Oranje Dames die momenteel in Australiƫ een oefentoernooi afwerken ter voorbereiding op de HWL Final in Nieuw-Zeeland, die volgende week begint. In de studio is Kitty van Male, de aanvalster van Oranje, die onlangs in het duel van haar club Amsterdam met Den Bosch haar duim brak en daardoor ontbreekt in de selectie van bondscoach Alyson Annan.

Hockey.nl bij SCHC, Oranje-Rood en Nijmegen

De redactie van hockey.nl is zondag aanwezig op de velden. Wij zijn ook bij SCHC-Almere en Oranje-Rood – Kampong. Daarnaast bezoeken we de topper in de Overgangsklasse A tussen Nijmegen en HIC. Bekijk zondag de hockey.nl app of de site voor alle uitslagen, verslagen en interviews.

De samenvattingen van alle duels uit de Hoofdklasse Heren zijn maandag vanaf 18.00 uur ook te zien op hockey.nl.

Bekijk hieronder de samenvattingen van afgelopen speelronde.


2 Reacties

 1. vostammer

  Die samenvattingen zijn een goed initiatief. Wel gaarne niet naar clubs waar je niet eens een tribune hebt, maar op de achtergrond een parkeerplaats of een man die zijn hond uitlaat ziet.

  1. ruudalmere

   Ik


Wat vind jij? Praat mee...