Champions Trophy Nieuws #3: Pendelbussen rijden wel!

De laatste editie van de Champions Trophy beleefde dinsdag zijn derde speeldag. In het Champions Trophy-nieuws brengen we het laatste nieuws, opmerkelijke zaken en opvallende berichten op social media.

Record voor John-John Dohmen

John-John Dohmen is de meest gecapte speler van België. Na zijn interland tegen Argentinië staat de voormalig aanvoerder van de Red Lions op 359 interlands. Dat is er eentje meer dan de vorig recordhouder en tevens voorzitter van de Belgische hockeybond, Marc Coudron.

Demotrainingen van toptrainers bij Prinsenbeek

Vandaag vond bij Prinsenbeek in Breda de allereerste KNHB Kennislab bijeenkomst plaats. met als onderwerp: ‘Het gebied van de waarheid: de cirkel’. Deelnemers konden tijdens deze praktijkgerichte bijeenkomst live meekijken met demotrainingen van Marcel Balkestein, Bart van Gaalen, Santi Freixa en Simon Zijp. De hoge kwaliteit van de trainers, de vele deelnemers en het mooie weer zorgden voor een zeer geslaagde aftrap van het KNHB Kennislab. Komende dagen staan nog meer bijeenkomsten op de planning, met presentaties, workshops en demotrainingen van andere toptrainers en -sprekers.

 

Staking OV

Vanaf woensdag 27 juni 2018 staakt voor onbepaalde tijd het streekvervoer in heel Nederland. Houd er rekening mee dat veel stadsbussen en streekbussen en een aantal regionale treinen dan niet rijden. Ga je op reis? Zorg dan voor alternatief vervoer. Het goede nieuws is: de speciale Champions Trophy pendelbussen vanaf de parkeerplaatsen en het centraal station van Breda rijden gewoon!

Topschutters

Gonzalo Peillat en Mirco Pruyser voeren het topscorersklassement aan met drie doelpunten. Zij zijn tevens de enige spelers die in drie verschillende wedstrijden hebben gescoord. Op plek 2 vinden we twee Nederlanders met twee goals: Roel Bovendeert en Jeroen Hertzberger. De Australische Trent Mitton en de Indiër Mandeep Singh hebben ook twee keer gescoord.


Wat vind jij? Praat mee...