Geef je op als vrijwilliger voor het EK in Amsterdam

Van 18 tot en met 27 augustus 2017 organiseren de KNHB, de European Hockey Federation (EHF) en hoofdsponsor Rabobank de Rabo EuroHockey Championships 2017. Het toernooi vindt plaats in het vernieuwde Wagener Stadion. Het EK kan niet plaatsvinden zonder de inzet van vrijwilligers. Zij kunnen zich vanaf woensdag opgeven via de vernieuwde EK-website: www.rabo-eurohockeychampionships2017.nl.

Vrijwilligersfuncties

Vanaf woensdag is het mogelijk je aan te melden als vrijwilliger op het EK. Zonder de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers is het onmogelijk om een groot sportevenement te organiseren. Er zijn verschillende functies waarvoor je je kunt aanmelden.

Hashtag

Geen evenement zonder een officiële hashtag. Twitter, Instagram en Facebook voor, tijdens en na het EK mee met de hashtag: #EHC2017.

Side events

Tijdens de Rabo EuroHockey Championships 2017 staat de stad Amsterdam en haar omgeving volledig in het teken van hockey. Diverse hockeyverenigingen organiseren  side-events en ook in de stad Amsterdam worden verschillende activiteiten georganiseerd. Naast het reguliere EK hockey in het Wagener Stadion in het Amsterdamse Bos wordt ook het Euro ParaHockey Championship 2017 gespeeld, een Europees Kampioenschap Hockey voor G-hockeyers.

Teampagina’s

 

Zestien teams kwalificeerden zich voor het EK, acht mannen- en acht vrouwenteams. Zij vertegenwoordigen tien Europese landen.  Benieuwd naar de teams die in 2017 gaan strijden om de Europese hockeytitels? Check dan de teampagina’s.

 


1 Reactie

  1. sooph

    Vanaf wanneer kan je je opgeven voor ballenmeisje of vlaggendrager?


Wat vind jij? Praat mee...