Locaties ronde 2 HWL 2016/2017 bekend

De Internationale Hockey Federatie (FIH) heeft de locaties bekendgemaakt waar de tweede ronde van de Hockey World League 2016/17 wordt gespeeld. De drie herencompetities vinden plaats in Tacarigua (Trinidad & Tobago), Dublin (Ierland) en Dhaka (Bangladesh). De dames spelen in Vancouver (Canada), Valencia (Spanje) en Kuala Lumpur (Maleisië).

Voorzitter van de FIH Kelly Fairweather: ‘We zijn blij dat we deze zes locaties bekend kunnen maken. We hebben een onverwacht hoog aantal van 24 bids van steden wereldwijd binnengekregen. Dat betekent dat de hockeysport zich steeds meer aan het verspreiden is.’ Fairweather zegt er alle vertrouwen in te hebben dat de gekozen host-steden geweldige evenementen gaan organiseren.

Ronde 1

De data voor de evenementen zijn nog niet duidelijk: deze worden nog op de site van de FIH geplaatst. Op dit moment wordt ook de laatste hand gelegd aan de selectie van de locaties voor ronde 1 van de HWL, die in 2016 plaatsvindt. In totaal zijn er vier rondes in de HWL, verspreid over twee jaar.

HWL 2014/15

De HWL 2014/15 is momenteel nog bezig. De finales daarvan worden bij de mannen gespeeld tussen 27 november en 6 december in Raipur, India, en bij de vrouwen tussen 5 en 13 december in Rosario, Argentinië.


Wat vind jij? Praat mee...