Play-offs leveren laatste teams op voor Landelijk A en B

De play-offs door heel het land hebben vandaag de laatste deelnemers aan de landelijke competitie in de jeugd opgeleverd. Gefeliciteerd allemaal! Ook de teams die IDC, Super A, Super B of één van de andere competities haalden: van harte! 

In district Zuid-Nederland trokken 2 clubs aan het langste eind: Push en Den Bosch. Zowel Push MB1 als Push MA1 en Den Bosch JB1 en Den Bosch JA1 haalden de landelijke competitie binnen door 1e te worden in hun poule van 3.

Op AthenA, waar de laatste plekken voor district Noord-Holland werden verdeeld, speelden de deelnemende ploegen slechts 1 beslissende wedstrijd. Amsterdam JA1, Bloemendaal MA1 en Hurley MB1 kwamen als winnaars uit de bus, en mogen zich dit seizoen meten met de landelijke jeugd.

Ook in het district Zuid-Holland werd per categorie 1 wedstrijd gespeeld. Op hockeyclub Zoetermeer wisten Rotterdam MB1, hdm JB1, Ring Pass MA1 en hdm JA1 te winnen.

Op Kampong zouden voor het district Midden-Nederland Gooische JB1, Naarden JB1 en Schaerweijde JB1 strijden voor de laatste plek in Landelijk B. Door het overlijden van een lid van Naarden wordt deze play-off echter later gespeeld: op 24 oktober.

Bloemendaal MA1


Wat vind jij? Praat mee...