Play-offs Landelijk: Nog twee finalisten bekend

Twee ploegen verzekerden zich vandaag van een plek in de landelijke finale. Uiteindelijk waren het Kampong MB1 en SCHC MA1 die het beslissingsduel naar zich toe trokken. Woensdag wordt duidelijk of Schaerweijde JB1 of Bloemendaal JB1 zich voegt bij de overige finalisten. 

Meisjes B

Na de shoot-outs van gisteren was een derde wedstrijd nodig om te bepalen wie tegen Amsterdam zal gaan strijden om het landskampioenschap. Uiteindelijk waren de Utrechters in het beslissingsduel met 4-2 te sterk voor de ploeg uit Zeist.

Jongens B

Woensdag zal het laatste duel van de play-offs bij de landelijke jeugd plaatsvinden in Bloemendaal. Gisteren sleepte Schaerweijde in eigen huis het eerste duel binnen, maar een dag later waren de Mussen net iets sterker: 3-2

Meisjes A

Het beslissingsduel tussen Laren en SCHC was een spannende, waarbij de bezoekers knap terugvochten na een 2-0 achterstand. De shoot-outs waren uiteindelijk een prooi voor de ploeg uit Bilthoven.

*SCHC wint na shoot-outs

Landelijke finales

Meisjes B: Kampong – Amsterdam

Jongens B: Bloemendaal/Schaerweijde – Kampong

Meisjes A: Den Bosch – SCHC

Jongens A: Laren – Rotterdam


1 Reactie

  1. maartjeklein

    Wat mooi voor Kampong MB en SCHC MA. Gefeliciteerd! Die gestaakte wedstrijd van Schaerweijde JB dat riekt een beetje......


Wat vind jij? Praat mee...