Kijk hier de finale Den Bosch-Amsterdam terug

Kijk hier de live-stream van de finale Amsterdam-Den Bosch terug. Presentatie Jeroen Mansier, analist Jacky Schoenaker en gast bondscoach Alyson Annan. Commentaar van Reemt Borcherts. Veel kijkplezier.


7 Reacties

 1. lynnBosman

  Gefeliciteerd Amsterdam, als je 4 x van DB wint ben je terecht kampioen. Albers speelde weer geweldig net als zoveel van Amsterdam . Wat is dat toch met Krekelaar? Onzichtbaar.

 2. jappiekrekel

  Mooi slot, prachtig om te zien dan het kan! Hulde voor 020

 3. goud

  Terecht!

 4. rancoburgzorg

  Een paar honderd toeschouwers? Voor een finale... Wat is er aan de hand in Den Bosch?

  1. circlestorm69

   Schreef ik net ook in het andere topic. Heel vreemd! Wij konden helaas niet ivm eigen westrijd uit bij Victoria maar na afloop gelijk in de auto gestapt op telefoon gekeken/geluisterd en thuis verder kijken! Zo doen wij Hoeksche Waardse Den Bosch supporters dat 😃 Helaas, volgend jaar weer nieuwe kansen. Amsterdam,

 5. hjans

  Misschien volgend jaar de playoffs op andere tijden plannen zodat ouders en hun hockeyende jeugd ook kunnen komen kijken. Was graag met zoon en dochters komen kijken maar helaas die moesten zelf spelen.

 6. rudi wortmann

  "Amsterdam met afstand het beste team?" Denk maar eens even rusig na. SCHC was prima op dreef dit jaar. Den Bosch, zonder een gevaarlijke corner, waren iets minder dan laatste jaren. Maar ik ben blij voor Amsterdam en voor de vertekkende coach en speelster. Ze hadden zeker de passie, die ik bij SCHC de laatste jaren òòk heb gezien, en daarbij de felheid. Gefeliciteerd Amsterdam.


Wat vind jij? Praat mee...