Bekijk alle hoogtepunten van zondag 24 maart

Lees hier live de hoogtepunten vanaf de velden in de Hoofdklasse Heren en de Livera Hoofdklasse Dames, Promotieklasse en Overgangsklasse terug in het liveblog. Hockey.nl was zondag aanwezig bij de duels Amsterdam-SCHC (dames), Almere-Amsterdam, Kampong-Oranje-Rood, Klein Zwitserland-Tilburg. En in de Promotieklasse was hockey.nl te vinden bij Klein Zwitserland-HGC en Almere-Were Di.


7 Reacties

 1. circlestorm69

  De berichtmeldingen kloppen niet. Richardson en daarna Leurink. Terwijl het twee keer Zerbo was. Bij het eerste doelpunt was Richardson niet eens in de buurt. Zerbo ging alleen. Knap 2e doelpunt van Zerbo al had zo’n bal natuurlijk afgekeurd moeten worden.

 2. maarten_13

  Zoals ik het lees is het een hoge voorzet van een teamgenoot op de grip van de stick van Zerbo? Waarom zou je die af moeten keuren? Op welke kant van de grip kwam de bal? Gevaarlijk spel is het sowieso niet. Zerbo zal die bal namelijk zelf nooit gevaarlijk vinden...

  1. jhlp

   Tussen de backhand van Leurink en de grip van Zerbo zaten zo ongeveer 3 hoofden van speelsters van Amsterdam, dus had afgekeurd kunnen worden. (Ook was de voorzet van Leurink niet op goal gericht, anders was het natuurlijk sowieso geen gevaarlijk spel geweest) Verder vond ik het een prachtig doelpunt dus ik kan ermee leven dat ie is goedgekeurd😉

 3. robvisser

  De tweede goal van Stichtsche had afgekeurd moeten worden, duidelijk gevaarlijk spel. Een speelster van Amsterdam dook nog half weg en Zerbo gaf toe dat ze haar hoofd afschermde en zodoende per ongeluk scoorde. Verder schat ik Den Bosch en Stichtsche toch net wat hoger in dan de dames van Amsterdam.


Wat vind jij? Praat mee...