NOS, hockey.nl en Ziggo Sport bij topduels van Den Bosch

De Hoofdklasse-teams van Den Bosch staan komend weekend volop in de aandacht. De NOS is zondag met de camera aanwezig bij de damestopper tussen Den Bosch en SCHC. Daar zijn wij als hockey.nl natuurlijk ook present om van minuut tot minuut verslag te doen in ons liveblog. We zijn ook bij de mannen van Den Bosch, die in de Hoofdklasse tegen Bloemendaal spelen. Die topper tussen de nummer een en twee is ook de wedstrijd van de week bij het Ziggo-programma Hoofdklasse Hockey en is op NPO radio 1 te volgen via Langs de Lijn.

De NOS zendt een samenvatting en interviews van Den Bosch tegen SCHC zondagavond uit in de Studio Sport-uitzending van 17.00 uur. Op hockey.nl zie en lees je zondagmiddag ook interviews met de hoofdrolspelers en een wedstrijdverslag tussen de nummer een en twee van de Livera Hoofdklasse Dames. We zijn vanaf 12.45 uur ook bij Oranje-Rood, de nummer drie van de ranglijst, tegen Hurley en nummer vier Bloemendaal tegen Laren.

Bij de heren bezoeken we naast Bloemendaal – Den Bosch ook de wedstrijd tussen de degradatiekandidaten KZ en Almere. Volg zondagmiddag ook ons liveblog om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen bij de overige Hoofdklasse- en Promotieklasse-wedstrijden.

Jaap Stockmann analist bij Ziggo Sport

Jaap Stockmann, oud-doelman van Oranje en Bloemendaal, is zondag de analist voor Ziggo Sport bij Bloemendaal – Den Bosch. Zijn analyse is zondagavond vanaf 23.35 uur te zien in het programma Hoofdklasse Hockey. Daarin ook een uitgebreide samenvatting van Rotterdam – Oranje-Rood, Den Bosch – SCHC en Oranje-Rood – Hurley. Tevens toont het programma de belangrijkste doelpunten van de overige Hoofdklasse-duels.

Jaap Stockmann. Foto: Orange Pictures

Alle samenvattingen en doelpunten kun je maandagavond van 18.00 uur bekijken op hockey.nl en of YouTube-kanaal.


1 Reactie

  1. edwin-smolders

    Heya Den Bosch


Wat vind jij? Praat mee...