Alles over RIO! Wedstrijdschema, livestreams en al het nieuws

We zijn los! Ook hockey.nl is helemaal in olympische sferen, zowel hier als ter plekke in Rio de Janeiro. Volg ons via de website, onze app, Twitter en Instagram voor álles over hockey op de Olympische Spelen.

Hockey kijken

Wil jij geen moment missen van de actie straks? Alle wedstrijden van de Nederlandse Heren en Dames zijn te zien via livestream op NOS.nl.

Hockey.nl/OS

Alles over de Olympische Spelen in Rio én Nederland vind je op de pagina Olympische Spelen 2016.  Bekijk hier onder andere:

De hockey.nl-verslaggevers zijn dinsdagochtend aangekomen in Rio. Schrijvend redacteur Marco van Nugteren houdt jullie straks volledig op de hoogte van de wedstrijden en de spelers, videoredacteur Jeroen Mansier zorgt voor de de mooiste video’s over hockey in Brazilië en interviews met onze spelers en coaches. Daarnaast kunnen jullie een hoop prachtige foto’s verwachten van hockeyfotograaf Koen Suyk.

Let the games begin!

marco koen jeroen

Marco, Koen en Jeroen in Rio de Janeiro. 


1 Reactie

  1. Helaas kan je vanuit het buitenland niet via livestream van de NOS.nl kijken i.v.m. uitzendrechten. Via IP adres zien ze dat je in het buitenland zit en komt er een blok op.


Wat vind jij? Praat mee...