Winnaars MEESTERVOORSPELLER Dag 3

Afgelopen maandag kwamen de Dames in actie op de Olympische Spelen tegen Zuid-Korea. Ook de tweede wedstrijd wonnen de Oranje Dames overtuigend met 4-0 van Zuid-Korea. Er zijn 81 voorspellers die deze uitslag goed hebben voorspeld. Er is geloot onder al deze winnaars.

De drie winnaars met de goede voorspelling Nederland – Zuid-Korea (d) zijn:
Puck S.
Malou V.
Jesse V.

Van harte gefeliciteerd met jullie prijs! De redactie van OranjeHockey neemt via de mail contact op met deze winnaars en wenst iedereen veel succes met de volgende voorspellingen.

De ‘MEESTERVOORSPELLER’ wint een gesigneerd shirt

Ben jij gek van hockey? Voorspel dan voor elke Oranje wedstrijd de goede uitslag en wordt de ‘MEESTERVOORSPELLER’. Aan kop gaan Marleen V. en Danique S. met 2 correcte voorspellingen!

Diegene die de meeste Olympische Oranje wedstrijden goed heeft voorspeld wint een oranje shirt met een handtekening van zijn of haar oranje held! Wanneer er meerdere meestervoorspellers op de 1e plaats eindigen, wordt de prijs verloot.

Wil jij ook kans maken op een mooie prijs? Vul dan via het icoon ‘scorebord’ in de OranjeHockey app jouw voorspellingen in en wie weet ben jij de volgende winnaar!


Wat vind jij? Praat mee...