Teleurgestelde jubilarissen: ‘Argentinië heeft verdiend gewonnen’

Het had zo’n mooie avond moeten worden voor Margot van Geffen en Xan de Waard. Ze speelden hun tweehonderdste en honderdvijftigste interland in en tegen Argentinië, maar verloor (2-0). ‘Ik denk dat we niet helemaal gefaald hebben, maar geslaagd ook niet’, reageert De Waard.

‘Dit is balen, maar hier kunnen we veel uithalen en van leren. Er ging veel goed, maar er kan nog veel beter’, reageert Van Geffen die tegen Argentinië de aanvoerdersband overnam van de vanaf de tribune toekijkende Eva de Goede. Even leek het voor De Waard nog erger af te lopen dan alleen met een nederlaag, omdat ze in het eerste kwart geblesseerd uitviel. Na rust viel ze echter weer in. ‘Ik kon mijn enkel even niet bewegen en voelde alles kraken. Ik keek vanaf de kant toe en de tijd tikte door. Ik dacht: shit, ik wil er zo graag in. Mijn 150ste. Ik moest eigenlijk wijs zijn, maar liet me strakker intapen en het lukte toch.’

Bekijk hieronder de video!


4 Reacties

 1. Van Dessau

  Staan we weer met beide beentjes op de grond!

  1. jobe

   Staan we al. Tenzij we lopen dan staan we met tenminste 1 been op de grond, maar als we rennen zijn we zelfs even los van de grond. Een zweefmoment heet dat. Maar dit is maar een fractie van een seconde.

 2. frank-kooijmans

  Wat is er met Eva?

 3. robvisser

  @kooijmansd-na-nl Een Argentijnse ESPN journaliste had het over iets van een spierscheuring bij de adductoren van het rechterbeen.


Wat vind jij? Praat mee...