Pak je agenda voor de laatste Pro League-duels op hockey.nl

De laatste week van het Pro League-feestje in India is aangebroken. De dames zijn sinds zondag uitgespeeld, de heren mogen nog vier keer aan de bak. En inderdaad, ook deze wedstrijden zijn live en gratis te zien op hockey.nl. Dus pak nog één keer je agenda erbij en schrijf vooral met ons mee.

Hopelijk lees je dit bericht niet te laat. Dat zou misschien betekenen dat je de eerste wedstrijd van deze week al hebt gemist. Maandag om 13.00 uur kan je namelijk al kijken naar het volgende duel van Oranje, dat de week aftrapt tegen Ierland. Een dikke week geleden won Oranje de eerste ontmoeting tussen beide teams met 5-1.

Foto: Worldsportpics/Sankalp Tripathi

Afsluiten tegen de Aussies

Twee dagen later is de tegenstander van een iets ander kaliber. Dan treft Oranje gastland India, dat ongetwijfeld opgezweept wordt door een volgepakt stadion in speelstad Rourkela. Die wedstrijd begint om 15.00 uur. Dat is een dag later ook het aanvangstijdstip voor Nederland-Spanje, weer een weerzien dus met oud-bondscoach Max Caldas.

Zondag om 13.00 komt de Pro League-tour van de Oranjemannen ten einde. De afsluiter mag er wezen: Australië is de laatste tegenstander voor Nederland in dit Pro League-blok. Er is Oranje veel aan gelegen om die wedstrijd goed af te sluiten. De eerste wedstrijd tegen de Kookaburras werd immers met 5-4 verloren.

Maandag 19/02 13:00 uur Nederland – Ierland
Woensdag 21/02 15:00 uur Nederland – India
Donderdag 22/02 15:00 uur Nederland – Spanje
Zondag 25/02 13:00 uur Nederland – Australië

2 Reacties

  1. marnix-bakker@home.nl

    Het is erg fijn dat we de pro league kunnen kijken viahockey.nl. Het is alleen jammer dat de plek waar je het precies kan kijken onwaarschijnlijk moeilijk te vinden is. Iedere wedstrijd weer is het allemaal verschillende zoekslagen uitproberen. Op deze pagina staat de wedstrijd wel benoemd, is het ook mogelijk om een linkje naar de wedstrijd te plaatsen?

  2. lars-gillhaus

    Typ hockey.nl/live in je browser en je zit gelijk op de juiste pagina


Wat vind jij? Praat mee...