HWL: Duels Oranje live bij Ziggo Sport, samenvatting bij de NOS

Ziggo en de NOS besteden de komende weken uitgebreid aandacht aan het internationale tophockey tijdens de Hockey World League Finals in Nieuw-Zeeland en India. Behalve alle wedstrijden van de Oranje Heren en Oranje Dames zendt Ziggo ook vanaf de kwartfinales veel duels live uit. De NOS toont in de sportjournaals en online op nos.nl samenvattingen van de belangrijkste (Oranje-)duels.

De Oranje Dames beginnen vrijdagmorgen aan de HWL met een wedstrijd tegen thuisland Nieuw-Zeeland. De wedstrijd start om 8.00 uur in de ochtend. Vanaf 7.55 uur start de uitzending.

Hockey World League dames

Hieronder het uitzendschema voor de live wedstrijden van Ziggo tijdens de HWL voor Dames. Alle duels zijn voor Ziggo-abonnees te zien op de gratis sportzender Ziggo Sport (kanaal 14) en op Ziggo Sport Select als je een Ziggo Sport abonnement hebt. De uitzendtijden zijn Nederlands. Ziggo Sport zendt daarnaast van alle Nederlandse wedstrijden plus de halve finales een ruime samenvattingen uit.

Uitzendschema live wedstrijden Ziggo Sport
Vrijdag 17-nov 07.55 Nederland – Nieuw-Zeeland
Zaterdag 18-nov 07.55 Nederland – VS
Maandag 20-nov 05.55 Nederland – Zuid-Korea
Woensdag 22 of 23 nov ntb Kwartfinale Nederland
Vrijdag 24-nov 08.10 Halve finale
Zaterdag 25-nov 08.10 Halve finale
Zondag 26-nov 05.55 3de/4de plaats
Zondag 26-nov 08.10 Finale

2 Reacties

  1. laura2412

    Jammer dat er weer geen livestream mogelijkheden zijn van alle wedstrijden!! Ik heb gelezen dat er samenvattingen komen, alleen had ik graag alle wedstrijd live willen/ kunnen volgen.. Ik ga ervan uit dat ik zeker niet de enige ben die dit heel jammer vind.

    1. goaliexlisanne

      Nee dat ben je idd niet. Heb geen ziggo dus kan het niet zien 😭


Wat vind jij? Praat mee...