Kaartverkoop EK hockey 2017 morgen van start

Van 18 tot en met 27 augustus 2017 is het Wagener Stadion het toneel van het EK hockey. De kaartverkoop van het toernooi gaat morgen, donderdag 22 september, van start. Op de officiële website van het toernooi, die donderdag om 12.30 uur tegelijk met de kaartverkoop live gaat, is alle informatie over tickets te vinden. 

De 1e wedstrijd van het toernooi is de damesinterland Nederland – Spanje. Die wedstrijd zal eveneens in het teken staan van de officiële opening van het vernieuwde Wagener Stadion, dat momenteel nog volop wordt verbouwd. Daarna zal er tijdens de poulefase, die van 18 tot en met 23 augustus loopt, iedere dag 1 van de Nederlandse elftallen in actie komen. De finaledagen zijn in het weekend van zaterdag 26 en zondag 27 augustus 2017.

Logo

Net zoals bij voorgaande toernooien is ook nu een speciaal logo ontworpen voor het EK. De achterliggende gedachte van het logo van 2017 is de hockeyers die centraal staan, oftewel: de sterren van het evenement. Het logo is dan ook een hockeyende ster. De kleuren van de vlaggen van de deelnemende landen zijn terug te vinden in het logo en maken het vrolijk en uitnodigend.

Speelschema

Klik op het schema om te downloaden. 

Organisatie

Het EK hockey wordt georganiseerd de KNHB, EHF en Rabobank.

Schermafbeelding 2016-09-22 om 12.59.12

Wat vind jij? Praat mee...