KNHB viert feest: Maak kans op kaarten voor de Champions Trophy!

De KNHB is jarig en trakteert: maak kans op kaarten voor de de Rabobank Hockey Champions Trophy op 28 juni!

De KNHB is jarig! In oktober bestaat de KNHB 120 jaar. Omdat hockey een familiesport is, vieren wij dit lustrum niet alleen, maar met 120 hockeyfamilies! Ben jij samen met enkele hockeyende familieleden op 8 oktober 2018 precies 120 jaar oud? Dan maken jullie kans op kaarten voor de Rabobank Hockey Champions Trophy op donderdag 28 juni met onder andere de wedstrijd Nederland – Australië!

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Stel een groep samen van familieleden die op 8 oktober 2018 samen precies 120 jaar oud zijn. Dit mogen partner, vader, moeder, zoon, dochter, opa, oma, neefje, nichtje, tante, ooms enzovoorts zijn. De familieleden moeten (oud-)lid zijn van een hockeyvereniging of lid zijn van een commissie of bestuur van een hockeyvereniging. De familieleden mogen ook bij de club geregistreerde trainers, coaches of scheidsrechters zijn. Iedere familie mag aangevuld worden met één familielid dat niet verbonden is aan een vereniging, maar wel fan is van hockey.
 • Vul het aanmeldformulier volledig in met de familieleden, verenigingen en geboortedata.

De winactie loopt t/m 15 juni 2018. Is jouw familie een van de gelukkigen? Dan nemen we snel contact met je op.

Spelregels

 1. De leeftijd van alle familieleden opgeteld moet precies 120 jaar zijn, met als peildatum 8 oktober 2018, de verjaardag van de KNHB.
 2. Familieleden moeten (oud-)lid zijn van een hockeyvereniging of lid zijn van een commissie of bestuur van een hockeyvereniging. De familieleden mogen ook bij de club geregistreerde trainers, coaches of scheidsrechters zijn. Iedere familie mag aangevuld worden met één familielid dat niet verbonden is aan een vereniging, maar wel fan is van hockey!
 3. De winnaars worden bepaald door middel van loting. 120 families maken kans om te winnen. De winnende families kunnen worden gevraagd om een kopie van hun legitimatiebewijs, zodat de leeftijd gecontroleerd kan worden.
 4. De opgegeven familieleden van de winnende families zijn ook degenen die de wedstrijd bezoeken.
 5. Bij het wedstrijdbezoek, en dus in het aanmeldformulier, moet minimaal één volwassene van 18+ aanwezig zijn. Deze volwassene is tijdens het wedstrijdbezoek verantwoordelijk voor de jongere familieleden.
 6. Deze prijsvraag loopt tot en met 15 juni 2018.
 7. Deelnemen aan deze prijsvraag kan door middel van het volledig invullen van het aanmeldformulier op de website van hockey.nl.
 8. De winnaars worden 18 juni 2018 bekend gemaakt op de website van hockey.nl, de winnaars worden ook persoonlijk geïnformeerd per e-mail.
 9. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
 10. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 11. Medewerkers van de KNHB zijn uitgesloten van deelname.
 12. De persoonsgegevens worden alleen gebruikt door de KNHB voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden.
 13. Per persoon kan maximaal één keer worden meegedaan aan de actie.

Wat vind jij? Praat mee...