Koop nu kaarten voor Pro League-duels Oranje tegen VS in april

De kaartverkoop van de FIH Pro League-wedstrijden van de Oranje Dames op zaterdag 2 en zondag 3 april tegen de Verenigde Staten is gestart. De duels worden gespeeld in het Wagener Stadion in Amstelveen. De kaarten zijn te koop via fihproleague.nl/tickets.

De wedstrijd op zaterdag 2 april begint om 18.00 uur, het duel een dag later start om 16.30 uur. Voor het eerst sinds lange tijd kunnen door de versoepelingen van de coronamaatregelen de wedstrijden van Oranje weer voor volle tribunes worden gespeeld. Kaarten voor kinderen tot en met twaalf jaar zijn beschikbaar vanaf 7,50 euro, kaarten voor volwassenen kosten minimaal 12,50 euro per stuk.

Parkeren

Bezoekers kunnen parkeren op de parkeerplaats van het Amsterdamse Bos bij de Bosbaan. Vanaf daar is het ongeveer vijftien minuten lopen naar het Wagener Stadion. Het stadion is ook goed bereikbaar met de fiets of het OV.

De Verenigde Staten staan momenteel vijftiende op de wereldranglijst, die wordt aangevoerd door Nederland. Amerika verloor z’n laatste tien duels met Oranje en kreeg daarin liefst 53 doelpunten om de oren. De laatste keer dat de VS wonnen van de olympisch kampioen was overigens in Nederland. Op het terrein van Hilversum werd het toen, in 2016, 2-3.


Wat vind jij? Praat mee...